Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Korn: a következő nem lesz dubstepes

Feszített tempót diktál magának az augusztus elején a Szigeten is fellépő Korn: Jonathan Davis énekes egy friss interjúban elárulta, hogy a csapat máris készen áll a következő nagylemez megírására. Ez a jelek szerint ismét hagyományosabb vizekre evez majd, mint a tavalyi, dubstep előadókkal közösen készített The Path Of Totality.

„A mottónk az, hogy folyamatosan haladjunk előre", magyarázta Jonathan a Billboardnak. „Biztos vagyok benne, hogy ezen a lemezen is lesz némi elektronikus hatás, de azt nem gondolom, hogy olyanra sikeredik majd, mint a legutóbbi, és megint megkeresnénk mindenféle külső arcokat a készítése előtt. Megpróbálunk majd ismét valami újdonsággal előrukkolni, hiszen így dolgozunk."

A Korn szeptember 4-én új koncertvideóval jelentkezik The Path Of Totality Tour – Live At The Hollywood Palladium címmel, ami egy tavaly decemberi fellépésen készült, és annak hanganyagát is tartalmazza majd egy külön CD-n. A csapat augusztus 9-én lép fel a Szigeten, de Jonathan DJ-inkarnációját, J Devilt december 8-án Bécsben is el lehet majd csípni Rob Zombie és a Marilyn Manson közös koncertje előtt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.