Shock!

július 12.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kórházba került, de nincs életveszélyben Eddie Van Halen

Néhány napot kórházban kellett töltenie Eddie Van Halennek. A gitárost torokrákkal kezelik, állapotáról korábban ellentmondásos információk láttak napvilágot.

1120evhaj

A TMZ értesülései szerint több napra is kórházba került Eddie Van Halen, akit huzamosabb ideje kezelnek torokrákos megbetegedése miatt. A 64 éves gitároshoz közeli források azt mondták az oldalnak: Eddie-nek múlt héten gyomortájéki és alhasi fájdalmai támadtak, amelyeket egyaránt a daganatos megbetegedésre szedett gyógyszerek okoztak. Vasárnap ugyanakkor hazaengedték, és most már jobban van.

Eddie állapotáról az utóbbi időben ellentmondásos információk keringtek: az már gyakorlatilag bizonyosnak tekinthető, hogy a gitáros az Egyesült Államokban és Németországban is kezelésekben részesült az elmúlt időszakban, ám azt illetően ellentmondásosak a források, hogy milyen az állapota. Miután több közösségi oldalon is elterjedt annak a híre, hogy menthetetlen, Eddie az elmúlt hetek során többször is megjelent a nyilvánosság előtt, így többek között részt vett a Tool Los Angeles-i koncertjén, de felbukkant egy autószalonban is, és fotózkodott is rajongókkal (így többek között Adam Jonesszal), illetve alkalmazottakkal. Emellett több személyes és családi fotó is megjelent róla az Instagramon, és egyiken sem kelt olyan benyomást, mint aki a betegség végső stádiumában jár. Maga a TMZ is úgy tudja: a gitáros állapota kielégítő, szerencsére nincs szó a legrosszabb forgatókönyvről.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.