Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Koncertverzióban már meghallgatható két új Iced Earth-dal

0926ieDecember 19-én ismét Budapesten koncertezik az Iced Earth. A zenekar új lemeze jövő májusban jelenik meg az eredeti tervekhez képest módosított címmel, és két dalt már a mostani turnén is játszanak róla Jon Schafferék.

Hamarosan megint Magyarországon koncertezik az Iced Earth, akik már két friss dalt is nyomnak az aktuális turnén. Ezek a dalok a jövő májusban esedékes új albumon, az Incorruptible-ön szerepelnek majd – mint emlékezetes, a lemez eredetileg The Judas Goat címen jelent volna meg, Jon Schaffer viszont végül változtatott az elképzelésein. A produkció még nincs teljesen készen, de öt-hat hétnyi további munkával kiadásra készre varázsolhatják majd. „Minden lemezünknek önálló arca volt, de ezt most én is és a többiek is zsigerileg nagyon különlegesnek érezzük”, mondta a Metal Waninak a gitáros. „Szóval a The Dark Saga, a Something Wicked This Way Comes és a Dystopia szintjére helyezném, tényleg speciális lesz. Tudom, hogy a zenészek mindig ezt mondják, de itt tényleg történik valami, ami nagyszerű. Mind nagyon izgatottak vagyunk miatta.”

A lemez tíz dalt rejt majd, amelyeket semmiféle koncepció nem köti össze, és olyan témák szerepelnek köztük, mint a Trail Of Tears, a Clear The Way, a Black Flag, a Raven Wing, a Seven-Headed Whore, illetve a címadó és a The Great Heathen Army, amelyek alább meghallgathatók. Az Iced Earth december 19-én ismét Magyarországon játszik.

A 20 éves Concerto Music bemutatja: MTV Headbangers Ball Tour
2016. december 19., hétfő 17:30
Budapest, Barba Negra Music Club

Iced Earth, Ensiferum, Kataklysm, Unearth
Belépő: normál jegyek 9999 forint
Jegyek kaphatók a Barba Negra rendszerében és a Tixánál.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.