Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Klash Of The Ruhrpott: közösen lép fel a német thrash nagy négyese

0802rurhpottEgyelőre csak egyetlen fesztiválszerű rendezvényen, de végre megvalósul a német thrashszíntér négy nagy csapatának közös fellépése: jövő július 20-án, Gelsenkirchenben közösen lép színpadra a Kreator, a Sodom, a Destruction és a Tankard.

Klash Of The Ruhrpott néven fut az a 2024. július 20-án megrendezendő fesztivál, amelyet az Amphitheater Gelsenkirchenben rendeznek, és a német thrash négy vezető bandája, a Teutonic Big Four, vagyis a tegnap este Budapesten is forró hangulatú koncertet adott Kreator, a Sodom, a Destruction és a Tankard lép rajta színpadra. A jegyárusítás augusztus 2-án 10 órától indul.

„Nagyon boldog vagyok, hogy lehetőségünk van bemutatni ezt a csomagot, méghozzá a lehető legjobb módon – mondja Mille Petrozza. – Igazán különleges, szeretet- és tiszteletteljes napnak ígérkezik... és persze mindenki készüljön a legalaposabb Kreator-műsorra, néhány igazi különlegességgel!" „Nagyon örülök, hogy végre ismét megoszthatjuk a színpadot a régi társakkal és barátokkal – így Tom Angelripper. – Kultikusság tekintetében aligha múlható felül e négy fantasztikus zenekar találkozása, nekünk és a rajongóinknak is roppant különleges nap lesz majd." „Na végre! – teszi hozzá Schmier. – Mindannyian erre vártunk, és nagyon izgatott vagyok, hogy végre összejött! Remélhetőleg lesz még folytatása is a dolognak, és teljesen odavagyunk, hogy részt vehetünk ebben az egészben, szóval köszi a meghívást, Mille!" „A jó dolgokhoz idő kell – mondja Gerre. – Végre összecsap és együtt zúz a négy nagy. Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehetünk ennek a történelmi eseménynek!"

A négy zenekar nem most áll először színpadon, tavaly például mindannyian felléptek egy mexikói fesztiválon, ám direkt módon rájuk kidomborított eseményt eddig még nem rendeztek.

 

Hozzászólások 

 
#1 The_Sentinel 2023-08-02 08:21
Ezt simán lehetne/kellene turnésítani.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.