Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Kíváncsiak voltunk, milyen új zenék indultak növekedésnek a karantén sötétjében és nyomorúságában”

Több új dalt is kihozott az utóbbi időszakban az Insomnium. A számok egy új EP-re kerülnek majd fel az ősszel.

0320insomnium

Argent Moon lesz a címe annak a négyszámos EP-nek, amelyet szeptember 17-én hoz ki a Century Mediánál a finn Insomnium. A zenekar az utóbbi hónapok folyamán két új dalt is megjelentetett The Conjurer és The Reticent címmel, ezeket most a The Antagonist követi a sorban, a negyedik dal pedig a The Wanderer lesz.

„Kíváncsiak voltunk, milyen új zenék indultak növekedésnek a karantén sötétjében és nyomorúságában – mondja Niilo Sevänen frontember. – Ezeket a hangulatokat csatornáztuk be a dalokba. Kicsit másban gondolkodtunk most, így mind a négy nóta az Insomnium lágyabb oldalát szemlélteti, a balladákat és a finomabb vonalat, akusztikus gitárokkal és tiszta énekkel: a szívedbe ólálkodó szenvedést és agóniát, amikor egyre hosszabbak az éjszakák. De senki se féljen, nem változott a stílusunk, a következő album megint másmilyen lesz. Felhasználtuk minden balladás ötletünket, szóval lehet, hogy ott meg csak blastbeatek szerepelnek majd. Meglátjuk…”

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 frontiers 2021-07-18 11:13
Én lehet, hogy egy örökromantikus idióta vagyok, de rohadtul biztam benne, hogy a pandémia talán leleassitja kicsit a világot és visszatérünk egy 30-40 évvel korábbi, kicsit talán belsőségesebb világba.
De 1,5 év távlatában talán még jobban szétesett a világ, mint előtte. Az emberek már bármilyen véleménykülönbs ég miatt szinte egy kiskanál vizben megtudják folytani egymást.
A zenét meg konkrétan halottnak érzem és már nemcsak rock szintéren, hanem úgy unblokk. Egy péntek esti bebaszás, insta story lett, tök mindegy, hogy milyen stilusról beszélünk.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.