Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

King Diamond: új klip van, az új lemez talán kijöhet jövőre, de nem biztos

Négy évvel a dal megjelenése után klipet is forgatott Masquerade Of Madness című dalához King Diamond. Az új album, a The Institute idén már természetesen nem jelenik meg, de majd remélhetőleg jövőre…

0820kd

Nagyon régóta ígérgeti már új nagylemezét King Diamond, és bőven itt lenne az ideje a műnek, hiszen a mester a 2007-es Give Me Your Soul... Please óta nem adott ki albumot. Azt már egy ideje tudjuk, hogy az új anyag a The Institute címet viseli majd, szokásos horrorsztorija pedig az 1920-as években játszódik majd egy elmegyógyintézetben. Korábban többször is kétrészes anyagot emlegettek, amelynek első fecskéje a négy évvel ezelőtt debütált Masquerade Of Madness dal volt. Ehhez most – némi fáziskéséssel – elkészült egy videó is.

Mielőtt bárki nagyon örülni kezdene, hogy most már a kanyarban van a lemez, Andy LaRocque gitáros pár hete a The Metal Podcastben még elég óvatosan beszélt a folytatásról. „Talán jövőre elő tudunk rukkolni valamivel – mondta. – Nem igazán tudok időt és helyet mondani, de már vizsgáljuk a lehetőségeket, hogy valóban megvalósítsunk valamit. Egy turnét. A dalokkal. Mert azokon is dolgozunk, vannak dalaink. Úgy másfél éve is küldtem egy adagnyit Kingnek, el is kezdtük kidolgozni, meghangszerelni őket, csak aztán közbejött a Mercyful Fate, turnéztak Európában és az Államokban is. Most pedig úgy tudom, ott is készül egy-két kislemezdal. Ha ezzel megvannak, felvesszük a fonalat a King Diamond-daloknál is. Utána pedig, természetesen King is megírja majd a maga részét a nótákból, a szövegeket meg a többit. Szóval hosszú procedúra ez. De elkezdtük, tényleg.”

Vagyis előbb-utóbb kijön majd a tizenhat éve esedékes új King-lemez. Vagy nem…

 

Hozzászólások 

 
#5 The_Sentinel 2023-11-01 18:52
Nem lehet, h a párhuzamos tökölés helyett végre komolyan neki kéne állni előbb az egyik projectnek, azt rendesen befejezni, és úgy folytatni aztán a másikkal? Ezzel az ide-oda kapkodással csak az idő telik, és nem történik semmi szemmel látható. Fasz kivan már.
Idézet
 
 
#4 Tulus 2023-11-01 18:24
Szóval akkor a büdös életben nem fogunk új King Diamond lemezt hallani....
Idézet
 
 
#3 torta 2023-11-01 17:45
Idézet - Wendiii:
A Toolt már lekörözte, a Gunst még nem...


*x japan has entered the chat
Idézet
 
 
#2 Wendiii 2023-11-01 13:07
A Toolt már lekörözte, a Gunst még nem...
Idézet
 
 
#1 Acélfotel 2023-11-01 10:31
Zseniális, mint mindig.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.