Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kiengedték Pat O’Brient

1211patSzabadlábon védekezhet az ellene folyó büntetőeljárásban Pat O’Brien, miután letették érte az óvadékot. A Cannibal Corpse gitárosát hivatalos személy elleni erőszakkal és betöréssel vádolják.

Letették az 50 ezer dolláros óvadékot Pat O’Brienért, így a Cannibal Corpse gitárosa szabadlábon védekezhet múlt heti bizarr ámokfutása után. Mint emlékezetes, az 53 éves zenész betört egy család otthonába, ahonnan nem volt hajlandó távozni, a földre lökött egy nőt, majd a kerten át elmenekült, nem sokkal ezután pedig késsel támadt a rá kihívott rendőrökre. Ezzel egyidejűleg háza is leégett: a tűzoltók alig tudták eloltani a tisztázatlan okokból lángra kapott épületet, mivel a gitáros által otthon tartott lőszerek és fegyverek is berobbantak.

Egyelőre nem tudni sokat arról, mi okozta O’Brien megborulását, de az érintett család nyilatkozata szerint a gitáros láthatóan zavart állapotban volt és hallucinált. Azt állította: valaki üldözi, és még az egyik szekrényben is elrejtőzött. A Cannibal Corpse eddig nem kommentálta hivatalosan a történteket, egyedül Paul Mazurkiewicz dobos felesége, Deana állt ki egy nyilatkozatban a gitáros mellett, amelyben mindenkit arra kért: ne ítélkezzen Pat felett a részletek ismerete nélkül, és méltatta O’Brient emberként és barátként.

A hatósági személy elleni erőszakért Floridában akár harminc évig terjedő szabadságvesztést is ki lehet szabni, a betörés azon alakzata pedig, amit Pat elkövetett, a konkrét esettől függően sima pénzbüntetéssel, de akár életfogytig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.

 

Hozzászólások 

 
#4 MATEo9 2018-12-18 20:31
Csak egy érdekesség, ezen nem sokan gondolkoztak, de Pat gyakorlatilag elveszítette mindenét... Leégett a háza, és egy death metal gitárosnak nincs tele a bankszámlája.
Gary Holt is nyilatkozott a témában, mehetne a cikkbe:

“He needs help, is gonna need help for a while, not talking about legal help, although he will need that too. But he’s gonna have a long road to travel. This is for his rehabilitation. People think Cannibal Corpse are millionaires and shit, they play death metal. One can make a living at it but they ain’t rich and he lost EVERYTHING. Help a metal brother out”

Paul Mazurkiewicz felesége készített is egy oldalt, amin keresztül támogatni lehet a zenészt: https://www.mightycause.com/story/Patobrien
Idézet
 
 
#3 Kecskefasirt 2018-12-18 12:01
Szikora Róbert tud erről? :o
Idézet
 
 
#2 P 2018-12-18 11:25
Kezeletlen bipoláris depresszió, vagy pánikbetegség is lehet a háttérben.
Idézet
 
 
#1 Codename333 2018-12-18 09:47
Ez érdekes.Úgy olvastam külföldi oldalakon h az 50 ezer dollár a negatív drogteszt függvénye különben sokkal többet kellett volna fizetniük. Kiváncsi vaagyok mi lesz ebből :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.