Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Kicsit másban gondolkodtunk most, így mind a négy nóta az Insomnium lágyabb oldalát szemlélteti”

Több új dalt is kihozott az utóbbi időszakban az Insomnium. A számok egy új EP-re kerültek fel, amely pénteken jelent meg, és most egy friss klip is készült az egyikhez.

0320insomnium

Argent Moon a címe annak a négyszámos EP-nek, amelyet szeptember 17-én hozott ki a Century Mediánál a finn Insomnium. A zenekar az utóbbi hónapok folyamán három új dalt is megjelentetett The Conjurer, The Reticent és The Antagonist címmel, most pedig a negyedik dal, a The Wanderer videója is megtekinthető.

„Kíváncsiak voltunk, milyen új zenék indultak növekedésnek a karantén sötétjében és nyomorúságában – mondja Niilo Sevänen frontember. – Ezeket a hangulatokat csatornáztuk be a dalokba. Kicsit másban gondolkodtunk most, így mind a négy nóta az Insomnium lágyabb oldalát szemlélteti, a balladákat és a finomabb vonalat, akusztikus gitárokkal és tiszta énekkel: a szívedbe ólálkodó szenvedést és agóniát, amikor egyre hosszabbak az éjszakák. De senki se féljen, nem változott a stílusunk, a következő album megint másmilyen lesz. Felhasználtuk minden balladás ötletünket, szóval lehet, hogy ott meg csak blastbeatek szerepelnek majd. Meglátjuk…”

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.