Shock!

május 01.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kiadatlan demódalok is felkerültek a Dimevision második részére

November végén új Dimevision-videóval jelentkezik a Metal Blade. A részben a 2004-ben elhunyt gitáros özvegye, Rita Haney archívumából összeválogatott anyagon igazi kuriózumok is helyet kapnak.

dimevulgar

dimevision_c2006-ban jelent meg a Dimevision Vol. 1: That's The Fun I Have című DVD, amelynek november 24-én a második része is megérkezik a Metal Blade-nél Dimevision Vol. 2: Roll With It Or Get Rolled Over címmel. A DVD-t és CD-t is rejtő kiadványra több nyers felvétel és érdekesség kerül, mint elődjére: ezek közül mindenképpen az az öt, eddig kiadatlan demódal a legizgalmasabb, amelyeket felpakoltak rá. A kollekció összességében elég mélyen visszaás a múltba, hiszen a legkorábbi rákerülő darab 1984-es. Az anyagokat Dimebag volt barátnője, Rita Haney válogatta össze Darrell egyik legjobb barátjával, Daryl „Bobby Tongs” Arnbergerrel, aki nem mellesleg a Pantera, majd a Damageplan hivatalos videósának is számított. Maga a videóanyag negyvenhárom különböző részegységből áll össze, és több száz órányi felvételből válogatták ki, mi kerüljön bele. „Ez a második DVD sokkal inkább azt mutatja, milyen víziója volt Dime-nak ezekről az anyagokról, illetve mit akart kihozni belőlük, és kevésbé megemlékezés-jellegűek”, mondja Arnberger. „Ez a kiadvány felemelőbb, viccesebb, és száz százalékig hű marad az ő Dimevisionre vonatkozó elképzeléseihez.”

Ami a demókat illeti, senki se számítson extrajó hangminőségre vagy pláne Pantera-dalokra. „Ezek a dalok a szabadidejében születtek, szórakozásból rakta össze őket”, mondja Rita. „Az egyiket egyenesen egy George Michael-dal ihlette még a ’80-as években. Imádott zenélni, és mindenféle zenét nagyra értékelt, még akkor is, ha viccet csinált belőle – ilyenkor is megfogta valami az adott számban.”

Mivel még mindig rengeteg anyag maradt kiadatlan Dimebagtől, amennyiben a kiadvány sikeres lesz, további folytatásai is lehetnek majd.

 

Hozzászólások 

 
#5 scud 2017-09-29 19:44
Idézet - Vérmocskos széklet:
Idézet - Scud:
Miért kell pont szegény Dimebag-nél ezt a kurva mindent látó szemet beadni...

SOROS!


Eredeti.
Idézet
 
 
-4 #4 Vérmocskos széklet 2017-09-29 14:24
Idézet - Scud:
Miért kell pont szegény Dimebag-nél ezt a kurva mindent látó szemet beadni...

SOROS!
Idézet
 
 
+2 #3 Mortarion 2017-09-29 13:14
A tartalma mindenkeppen hianypotlo es alig varom, hogy megvegyem, de ez a borito valami eszmeletlenul nagy mellenyulas es nem a mindentlato szemes parhuzamra gondolok. Ez inkabb passzol egy Glam rock vagy szinfonikus metal zenekarhoz, de Dimebaghez?
Idézet
 
 
+13 #2 Igor Igorovics 2017-09-29 11:37
Sosem szerettem az ok nélküli meg a túlzott sztárolást, de Dimebag az akivel még én is kivételt tudok tenni ebben az esetben. Ez az ember egy hihetetlen zseni volt. A kisujjában volt az egész rockzene. A blues, country dolgoktól a legdurvább metalig, minden. És nem attól lett jó, hogy szétszólózta dalokat, -persze azt is tudta, nem is kicsit- hanem kiválóan érezte, hogy mit, hova, miből mennyit. De nem patikamérlegen mérve, hanem ösztönösen a vérében volt ez a zene. Általában elfogadom, ha valaki meghal (fel tudom dolgozni), de Dime esete más. Felmegy a szinpadra egy kibaszott elmebeteg és agyonlövi... Őrület, nem hiszem el... Ahogy néztem ezt a trailert, szinte mintha ma is élne Dime.
Idézet
 
 
+4 #1 Scud 2017-09-29 10:42
Miért kell pont szegény Dimebag-nél ezt a kurva mindent látó szemet beadni...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.