Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kétrészes, vérfagyasztó horrorsztoriban gondolkodik King Diamond

King Diamond utoljára 2007-ben, a Give Me Your Soul... Please lemezen adott ki új dalokat. Az énekes most elárult pár részletet a készülő, helyből kétrészes folytatásról.

0104kd

Kétrészes horrortörténet formájában érkezik előbb-utóbb King Diamond új nagylemeze. Az anyagról egyelőre nem tudni túl sokat, de az énekes most elárult pár részletet arról, miben gondolkodik. „A következő lemez hátborzongató lesz, abszolút hátborzongató”, mondta Full Metal Jackie-nek adott interjújában King. „Olyan a történet, amit ráadásul nem is tudtam belepréselni egyetlen nagylemezbe, szóval két albumon át tart majd. Emellett alaposan hozzáillesztettük az élő fellépésekhez is, méghozzá roppant különleges módon. A díszleteket épp most építik hozzá Dániában, vagyis párhuzamosan haladnak a dolgok, és már most is tudom, hogyan alakul majd a produkció a következő turnén, illetve azután, hiszen természetesen pontos képem van róla, mire fut ki a történet. Szóval hosszú projektről van szó, jó néhány évig eltart majd. A lemez témájának pedig köze van a párhuzamos világok és a büntetés témaköréhez, meg ilyesmikhez. Ismét megkínozzuk majd a színpadon a mi kis Abigailünket, ami szintén a történet része.”

A sztoriról egyelőre annyit tudni, hogy az 1920-as években játszódik majd egy elmegyógyintézetben, de King egyelőre nem akart róla ennél többet elárulni, és mint hozzátette, abszolút nem olyan lesz a végkifejlet, mint amire akár csak az első rész ismeretében számítani lehet. Az első rész megjelenése még idén várható.

King új DVD-je, a Songs For The Dead - Live januárban jelent meg.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#3 Value 2019-03-27 11:34
Bajszos szar.
Idézet
 
 
#2 necromedve 2019-03-26 23:05
Egy rész is elég, csak jönne már. Elképesztő, hogy már 12 éves a Give me your soul... Pont a minap hallgattam, semmit se vesztett az erejéből, szuper lemez.
Idézet
 
 
#1 KalaposKókler 2019-03-26 14:41
Úgysem lesz ebből semmi. Vicc az egész pali. A hangjával meg páratlanul lehetnek reklámozni miért ne kasztrálják magukat az emberek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.