Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két új Shadows Fall dalt is meghallgathatsz

Fire From The Sky címmel érkezik május 14-én a massachusettsi Shadows Fall új nagylemeze a Razor & Tie gondozásában, amelyről már két dal is meghallgatható: az egyik a címadó téma, a másik pedig az első videós nóta, a The Unknown.

A 2009-es Retribution folytatása, a Razor & Tie gondozásában megjelenő Fire From The Sky Brian Fair énekes szerint igen változatos lesz, és hosszú évek óta a legkomplexebb, de emellett legdallamosabb anyagot rejti majd a csapattól. Az anyag producere Adam Dutkiewicz volt, aki dalszerzőként is belefolyt a munkálatokba, a keverést pedig Brian Virtue végezte. „Nem konceptalbumról van szó, de pár közös téma összeköti a dalokat”, mondja Fair. „Napjainkban a világ mintha a rendezett állapot felől egy rettenetesen zűrzavaros, korrupt káosz felé sodródna, olyan, mintha a közelgő apokalipszis árnyékában élnénk… A lemez dalait ez a káosz inspirálta, és persze a küzdelem, hogy válaszokat találjunk a kérdésekre ezekben a sötét napokban.”

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. The Unknown
02. Divide And Conquer
03. Weight Of The World
04. Nothing Remains
05. Fire From The Sky
06. Save Your Soul
07. Blind Faith
08. Lost Within
09. Walk The Edge
10. The Wasteland

A Shadows Fall már turnézik is az Egyesült Államokban a Fear Factory nyitóbandájaként, ám Paul Romanko basszer nem tart velük, mivel egyrészt mostanában várja első gyermeke érkezését, másfelől pedig nemrég operálták a csuklóját bizonyos komplikációk miatt. A beugró ember Ed Lanouette a Dark Day Sundayből.

"Fire From The Sky" by Shadows Fall

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.