Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két új dalt is bemutatott a Papa Roach

Két vadonatúj dalt mutatott be a Papa Roach. Jacoby Shaddixék új lemezének megjelenéséről azonban egyelőre még nem tudni pontos részleteket.

1005paparoach

Hamarosan esedékes lesz a Papa Roach tizedik stúdióalbumának kiadása, és ugyan egyelőre sem lemezcímet, sem megjelenési dátumot nem tudunk, az anyag alighanem itt van a kanyarban. Másra legalábbis aligha utalhat, hogy a zenekar most két dalt is bemutatott a lemezről, amelyet egyébként ugyanúgy Nicholas „RAS" Furlong és Colin Brittain producerekkel készítettek el, mint a legutóbbi, 2017-es Crooked Teeth-et.

A zenekar máris észak- és latin-amerikai turnéra indult, decemberben pedig ázsiai fellépések várnak rájuk. Már azt is tudni lehet, hogy 2019-et egy Shinedownnal és Asking Alexandriával közös körúttal indítják majd szintén Észak-Amerikában.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 valarmorgulisz 2018-10-08 12:09
Fasza ez a Who do you..kis RATM ízű dal, de a klipp is atomzsír. Nekik mindig összejön valahogy. Közepes-jónál szarabb lemezt nem is csináltak még, és minden lemezen van 3-4 ordító sláger.

Én is sajnálom, hogy a tavalyi lemezről nem lett kritika, mert szerintem is kiemelkedően jó és modern, rádiós, úgyhogy nem lett kommersz.
Idézet
 
 
#1 revdav11 2018-10-07 10:05
Lehet tudni a megjelenést, Jacoby azt mondta, hogy 2019 Januárjában jelenik meg a lemez.

Kicsit hiányoltam a tavalyi Crooked Teeth lemez kritikáját, nálam a tavalyi év egyik legjobb lemeze, és nekik is hosszú ideje az egyik legjobb munkájuk.

Nagyon szimpatikus csapat, bár a 2000-es évek eleji Last Resort szintű népszerűséget már nem fogják "visszaszerezni", de ahogy olvasom a tengerentúlon is évek óta jönnek visszafelé.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.