Shock!

szeptember 26.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két dal lesz a nyári Slayer EP-n, Araya már üvölt

Már az énektémákat rögzíti ahhoz a kétszámos EP-hez a Slayer, ami már idén nyáron megjelenhet, kiadását pedig nagy valószínűséggel a Rockstar Energy Drink Mayhem Festival startjához igazítják majd. Erről Dave Lombardo dobos beszélt egy friss interjúban.

„Kerry és Tom most is éppen a felvételekkel foglalkoznak, az éneket csinálják éppen”, mondta Lombardo a görög Rock Overdose-nak. A teljes új Slayer nagylemezhez a legutóbbi információk szerint már legalább kilenc dal elkészült, ez azonban csak egy bizonytalan későbbi időpontban jelenhet meg, a mostani EP amolyan kedvcsinálónak, időkitöltőnek és persze exkluzív ajándéknak számít a Mayhem turné előtt. Ez a körút június 30-án kezdődik, a Slayer természetesen nagyszínpados fellépő lesz a bulikon a headliner Slipknot és a Motörhead társaságában, míg a kisebb színpad főbandájaként az Anthrax domboríthat. Kingék ezt megelőzően, május végétől az európai fesztiválokon nyomulnak.

Mint azt már hivatalosan is bejelentették, Jeff Hanneman sajnos idén sem tarthat társaival, a gitáros még mindig lábadozik súlyos baktériumfertőzése után, amelyet egy pók harapása révén sikerült beszereznie. A koncerteken továbbra is a fő tavalyi kisegítő, az Exodus főnök Gary Holt áll majd Jeff helyén. Noha mindezidáig nem tettek közzé információkat arról, az EP munkálataiban bármilyen formában részt vett-e Hanneman, valószínűsíthető, hogy nem, ebben azonban nem feltétlenül van újdonság: a Slayer lemezekre Jeff egyébként is csak a saját szólóit szokta rögzíteni, a ritmusgitárokat hagyományosan mindig King nyomja fel a stúdióban.

Magyar Slayer buli idén nem lesz, hazánkhoz legközelebb június 8-án Zágrábban, a június 8-10. közötti nickelsdorfi Novarock fesztiválon vagy június 11-én Pozsonyban lehet elcsípni őket.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.