Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két dal is meghallgatható a Papa Roach új albumáról

1010paparoachJanuár 26-án jön ki az Eleven Sevennél a Papa Roach nyolcadik nagylemeze, amely a F.E.A.R. címet kapta. Az albumhoz elkészült az első klip, és egy másik dal is meghallgatható róla.

A F.E.A.R. című új Papa Roach-album egyik fő érdekessége, hogy nem egyedül Kevin Churko dolgozott producerként a bandával, hanem fia, Kane is. „Súlyos a lemez, de van benne valami nagyon spirituális is", mondta az albumról korábban Tobin Esperance basszusgitáros. „Arról a bizonyos fény-az-alagút-végén-típusú dologról van szó... Szóval pozitív. Bizonyos pontokon roppant súlyos, de pozitív lemez. A karrierünk során első ízben úgy mentünk be a stúdióba, hogy nem voltak készre írt dalaink, hanem ott kezdtük meg a munkát, aztán amikor elkészült egy szám, felvettük. Utána pedig jött a következő. Sosem dolgoztunk még így azelőtt, de kétségtelenül sikerült elcsípnünk és megörökítenünk az ötleteink spontán energiáját. Nem kellett túlgondolkodni semmit, simán csak felvettünk egy dalt, aztán átugrottunk a következőre."

1105paparoachA lemezre az alábbi dalokat teszi fel az egykori nu metalos sztárcsapat:

01. Face Everything And Rise
02. Skeletons
03. Broken As Me
04. Falling Apart
05. Love Me Til It Hurts
06. Never Have To Say Goodbye
07. Gravity
08. War Over Me
09. Devil
10. Warriors

Az első klipet már le is forgatták a Face Everything And Rise-ra, amely alább máris megtekinthető, és a Warriors című számot is meg lehet hallgatni.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#5 markmarkson 2014-11-05 17:01
a 2. track végén prodigy - omen azért odabasz :D
Idézet
 
 
#4 revdav11 2014-11-05 15:03
Nekem ezek a számok nem jönnek be :/ .
Nem az elektromos cuccal van a gond, mert a The Connection-t szarrá hallgattam, de ezekkel nem tudok megbarátkozni, pedig nics nagy különbség.
Idézet
 
 
#3 queensryche999 2014-11-05 13:25
Igen, itt már nekem is sok egy kicsit a "modernkedés", pedig alapvetően bírom az ilyesmit. Bocs, nem ismerem a szakkifejezést, de ezt az ének-szaggatós trendet is abbahagyhatnák már, mint effektus, kifejezetten idegesítő. A szinte már kötelező "elkezdek dallamos ének helyett szavalni" dolog sem igazán jön be. Emellett egyik nóta sem vészes, a Warriors például egész jól indul még a popos intróval is (egész jó az a beat) csak az a szavalás minek bele.
Idézet
 
 
+5 #2 valarmorgulisz 2014-11-05 09:21
Én a NuMetal irányzattal indítottam el a fémzenés pályámat, azóta nyilván már nem (csak) ezt a műfajt kedvelem, sőt.. a Papa Roach Infest lemeze volt életem második cdje, és ronggyá hallgattam. Aztán jobbára elviseltem a mindenféle menekülő út keresésüket és még becsültem is bennük, hogy nem adják fel és próbálnak újítani (mint a Korn kb), de ezúttal túl kísérletezték magukat. Iszonyat ez a drum and bass irány. A dob diszkóra keverve, a gitárokat nem is hallani, dallamérzékük még mindig rendben van, de ehhez nem kell kiállni hangszerekkel...sajnos ez nem jó irány szerintem most, annak fényében, meg hogy jöttek a "legvadabb, legérettebb lemez" dumák, egyenesen nevetséges.
Idézet
 
 
+1 #1 Terror tarol 2014-11-05 08:40
Ezt a bandát a Time and time again c számukig bírtam, azóta nem nagyon hallgattam.
Nem bántam meg hogy tettem egy próbát, bár mocskosul behomárodtak imázsban, zenélni még nem felejtettek el.
Ha félreteszem ezt a kifestett szemű szarságukat....amit hallok ,az egy igen fogós, ötletesen összerakott modernrock zene, jóféle elektros hibrid hangzással, mindig is tetszettek az efféle kreatív ötletek. Warriorsról c számról írom. A klippes se rossz annyira.
Ha megjelenik, biztos végighallgatom, kíváncsi vagyok rá milyen lesz egészében.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.