Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Készül a második Scorpion Child, megérkezett az első új dal

She Sings, I Kill címmel meghallgatható egy új dal az austini Scorpion Childtól. Ez a szám az első ízelítő az ősrockos vonalon mozgó banda új, második nagylemezéről, amely valamikor 2016 első hónapjaiban lát napvilágot.

1110schild

„Ahelyett, hogy a következő lemezünk első single-jeként tekintenénk erre a számra, inkább afféle betekintést jelent a készítési folyamatba”, mondja az alább meghallgatható új dalról a zenekar énekese, Aryn Jonathan Black. „A kislemezre kizárólag ide szánt keveréssel kerül fel a szám, de ugyanakkor felvillant egyet azon irányok közül, amelyekbe elindulunk az új albumon, és régóta vártuk már, hogy termőre forduljon.”

A bakeliten és digitális formátumban kihozott single B-oldalára egy másik új dalt tett fel a texasi zenekar (Enter The) Twilight Coven címmel, amely a She Sings, I Kill-lel ellentétben nem fog felkerülni az új albumra. Az anyagnak egyelőre még nincs címe, de valamikor 2016 első felében lát majd napvilágot a Nuclear Blast gondozásában. A zenekar a The Answer producerével, Chris „Frenchie” Smithszel dolgozik, aki annak idején, első 2013-ban megjelent albumukat is jegyezte.

b

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.