Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kerry King szerint nem lesz több Big Four koncert

Elképzelhető, hogy nem áll többet egy színpadon a '80-as évek négy legnagyobb thrashbandája, a Metallica, a Slayer, a Megadeth és az Anthrax. Ezt maga Kerry King, a Slayer gitárosa mondta a Classic Rock magazinnak adott interjújában.

„Ha megnézed, mennyi melóba került elsőre összehozni ezt az egészet, nos, a magam részéről elég erősen kétségesnek találom, hogy ismét meg tudnánk valósítani a dolgot", magyarázta Kerry. „Négy olyan bandát kell összehozni, akik önmagukban headlinerként szoktak turnézni, és ez eszméletlen mennyiségű szervezéssel jár. Tudom, hogy vannak a világnak olyan részei, ahol a rajongók dühösek, mert nem kapták meg az esélyt, hogy lássák a Big Fourt. A Bay Area például valószínűleg soha nem felejti el nekünk, hogy ott nem játszottunk így együtt. És igazából csinálhatnánk ezt az örökkévalóságig, de őszintén szólva kétlem, hogy ismét sikerülne így összehangolni az időbeosztásainkat..."

A Big Four 2010-ben az európai Sonisphere fesztiválok néhány állomásán játszott, idén pedig szintén több nyári európai eseményen léptek fel, illetve két amerikai közös bulit is adtak. A Metallica és a Slayer 2012 elején már az új albumainak lát majd neki, a Megadeth és az Anthrax pedig intenzív turnézást terveznek a jövő évre. Fesztiválokon persze már a következő időszakban is el lehet majd csípni egyszerre több Big Four bandát, hiszen például a június 8-10. közötti nickelsdorfi Novarockon is ott lesz mind a Metallica, mind a Slayer.

A közelgő karácsony jegyében olvass a Slayer klasszikus Reign In Blood albumáról!

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 M 2011-12-22 15:36
igaz is. bár az anthrax elnézhetne erre a közeljövőben, őket még nem láttam
Idézet
 
 
+4 #1 Venomádi 2011-12-22 12:59
Nem baj nem is kell ebből rendszert csinálni, mert felteszem a végén már úgyis arról szólna minden melyik állomáson szedték meg magukat a legjobban. Jó ez így.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.