Shock!

május 17.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kamelot: lehet, hogy hosszabb távon is Fabio a megfejtés?

Fabio Lione, az olasz Rhapsody Of Fire torka akár hosszabb távon is szívesen csatlakozna a Kamelothoz, akiket ő segít ki az aktuális turnén Roy Khan énekes távozását követően. A dolog elől a Kamelot főnök Thomas Youngblood sem zárkózott el, de döntés még nem született.

„Kiválóan érzem magam!", lelkesedett Fabio (a képen) az osztrák Stormbringer weblapnak. „A srácok nagyon kedvesek, imádom a dalokat és a bandát, és minden a lehető legjobb úton halad. Azt is jó látni, hogy a Kamelot rajongók velem és a zenekarral vannak. Minden koncerten remekül érezzük magunkat."

Arra a kérdésre, hogy ha a Kamelot felkérné állandó csatlakozásra, mit mondana, Lione viszonylag egyértelmű igennel felelt. „Imádnám a dolgot! A Kamelot nóták óriásiak, bírom a stílusukat, Khan pedig azon kevés énekes közé tartozik, akiket tényleg szeretek. Szóval igen, meggondolnám a dolgot. De most először érjünk a turnék végére, mert ha utána felkérnek, még boldogabban csatlakozom majd a bandához állandó jelleggel is. Mióta csak először találkoztunk és közösen koncerteztünk, nagyon jó érzések vannak mindannyiunkban. Minden könnyen és természetesen ment, mintha csak évek óta ismernénk egymást, és aki látta a bandát Dél-Amerikában vagy Európában, mind azt mondta, hogy óriási bulikat nyomtunk. Várjuk ki, mit tartogat számunkra a jövő. Soha ne mondd, hogy soha..."

Thomas Youngblood, a Kamelot alapító gitárosa korábban szintén nem zárta ki, hogy Fabio akár végleges megoldást is jelenthet a csapat énekesproblémájára, bár egyértelműen semmit sem jelentett ki. „Lehetőségek mindig vannak, ez is közéjük tartozik. De Fabiónak megvan a maga bandája, és szerintem valami komoly meghallgatósdi várható inkább, ahol annyi emberből választunk majd, ahányból csak lehet. Neveket egyelőre nem szeretnék mondani, de rengeteg emailt kaptunk ismert és ismeretlen emberektől egyaránt. Az új énekesünknek markáns karizmával kell rendelkeznie, értenie kell a Kamelot dinamikáját és azt is, milyenek leszünk a következő lemezen. Énekesként pedig mesternek kell lennie mindabban, amit csinál. Szóval sok összetevőre van itt szükség, és akad ebben egy szociális tényező is. Biztosra kell mennünk, hogy nincsenek vallási kötöttségek, függőségek, netán egy olyan feleség vagy barátnő, aki megtiltja a turnézást, vagy ilyesmi... Egyelőre csak annyit tudok mondani, hogy az eddigi jelentkezések mind nagyon bátorítóak voltak."

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.