Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Júniusban ismét színpadra lép a Pokolgép legnépszerűbb felállása

Mint azt a Hammerworld honlapja tegnap megírta, Kukovecz Gábor a Pokolgép évvégi koncertjén bejelentette, hogy idén valószínűleg meg lehet majd nézni élőben minden idők legnagyobb magyar heavy metal bandájának legnépszerűbb felállását. Nagyfi László, a banda klasszikus tagságának másik gitárosa a Shock!-nak megerősítette a hírt.

0102pokolgep

Mint arról tegnap a Hammernél már értesülhettünk, a Barba Negrában december 30-án tartott karácsonyi koncerten Kukovecz Gábor gitáros a színpadról megerősítette az egy ideje már terjengő híreszteléseket: 2014 nyarának elején nagyszabású jubileumi Pokolgép koncert várható Kalapács József énekessel, Nagyfi László gitárossal, Tarcza László dobossal és Pazdera György basszusgitárossal. A valaha létezett legnagyobb magyar heavy metal csapat legnépszerűbb felállása a '90-es évek elején vált ketté, és azóta mindössze kétszer álltak együtt színpadon a fenti leosztásban: 1995-ben, a PeCsa szabadterén a legendás Utolsó Merénylet koncerten, illetve 2003-ban, a banda húszéves jubileumán, szintén a PeCsában.

A Shock! érdeklődésére Nagyfi Laci megerősítette az információt: valóban lesz koncert, és a jelenlegi állás szerint június 7-én, a Petőfi Csarnok szabadterén lehet majd ismét megnézni a nagy ötöst. Ennél bővebbet azonban az Omen gitárosa egyelőre még nem akart elárulni sem a formálódó buliról, sem arról, miként sikerült tető alá hozni a közönség által évek óta olyannyira várt koncertet, mivel az egyeztetések jelenleg is folynak a pontos részletekről. Ha azonban minden letisztázódik, természetesen nálunk is olvashatsz majd a nagy eseményről.

Ami a Pokolgép jelenlegi felállását illeti, Gáborék természetesen a júniusi bulitól függetlenül is változatlanul dolgoznak tovább, vagyis a jubileumi fellépés nem érinti Tóth Attila énekes, Pintér Csaba basszusgitáros és Z. Kiss Zalán gitáros státuszát, sőt, 2014-ben egy új lemez is várható a bandától ebben az összeállításban. Veress Márton dobos azonban a következő időszakban nem tart a zenekarral, mert tanulmányai fél évre az Egyesült Államokba szólítják. Egyelőre még nem tudni, ki ül majd a dobszerkó mögött Marci helyén a közelgő koncerteken. Ugyanígy az Omen és Kalapács Józsi zenekara is dolgozik tovább.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 JamesSmith 2014-01-04 05:27
"Mint azt a Hammerworld honlapja tegnap megírta..."
Eddig olvastam.
Idézet
 
 
+1 #1 bogar 2014-01-02 20:43
Várós koncert, de a PeCsának nem igazán örülök.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.