Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Június elején jön az új Volbeat, elkészült az első szöveges videó

volbeat_cJúnius 3-án, Seal The Deal & Let’s Boogie címmel jelenik meg a dán Volbeat új albuma. A lemezhez máris megérkezett az első szöveges videó, amely a The Devil’s Bleeding Crown című dalhoz készült.

Joe Barresi hangmérnökkel és Rob Caggiano producerkedésével készítette el a 2013-as Outlaw Gentlemen & Shady Ladies folytatását a Volbeat, és a végeredmény június első napjaiban meg is jelenik, méghozzá Seal The Deal & Let’s Boogie címmel. Az elsőként kihozott előzetes dal annyira persze nem új, hiszen koncertverzióban már tavaly óta ismert.

Egyelőre nem tudni, ki játszotta fel a basszustémákat az anyagra az alapember Anders Kjølholm novemberi távozása után – mi Michael Poulsenre vagy Caggianóra tippelünk, de a zenekar mindenesetre nem várhat sokáig a személyi döntésekkel, hiszen a fesztiválszezonban már számos nagy rendezvényen ott lesznek idén Európában, több feszten headlinerként vagy majdnem-headlinerként. Ezelőtt azonban még kiemelt amerikai koncertek következnek a Coachella fesztiválon, a Black Stone Cherryvel és a Monster Truckkal. A banda ügyeit tavaly óta egyébként a Metallica és a Def Leppard mellől is ismert Q Prime menedzsment intézi, vagyis bizonyosan várható tőlük egy s más…

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #3 Simon Zoltán 2016-04-08 14:29
Idézet - valarmorgulisz:
A Dánok ROAD zenekara. Ez rém gyenge. Anno a Cape of our Hero mennyire jó kis dal volt, ez hurkabőr, anyatej, pörc, omega szálló.

Na ne már, a Cape Of Our Hero pont az egyik legsemmilyenebb daluk :) Ez a dal teljesen rendben van, annak ellenére is, hogy ordas nagy lopás a riff, azt bizony a sokak által gyűlölt Nickelback-tól kölcsönözték (Burn It To The Ground) :D
Várom a lemezt!
Idézet
 
 
#2 Vox 2016-04-08 14:27
Ez így tényleg elég sovány, mintha az Outlaw gentlemen...-ről maradt volna le, de igazából nem is kár érte. Volbeat-dal, de totál sótlan, semmi extra.

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy az új album inkább a Beyond Hell/Above Heaven-re fog hajazni: lesz rajta 1-2 jó dal, a többi meg a fentihez hasonló, semmi extra.
Idézet
 
 
-9 #1 valarmorgulisz 2016-04-08 10:42
A Dánok ROAD zenekara. Ez rém gyenge. Anno a Cape of our Hero mennyire jó kis dal volt, ez hurkabőr, anyatej, pörc, omega szálló.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.