Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Június elején Budapesten lép fel Vinnie Paul és a Hellyeah

0310hellyeahJúnius 7-én Budapesten, a Barba Negrában koncertezik a Hellyeah, a Pantera legendás ex-dobosa, Vinnie Paul csapata. A zenekar a tavaly megjelent negyedik nagylemez, a Blood For Blood turnéján jut el ismét Magyarországra.

Tavaly, a FEZEN nulladik napján már bemutatkozott Magyarországon a Hellyeah, most azonban egy önálló koncert keretében is ellátogatnak hozzánk: a helyszín a Barba Negra lesz június 7-én, és mivel a dátum már felkerült a zenekar honlapjára, nyugodtan tekinthető hivatalosnak is.

A Hellyeah-ben akadtak változások az elmúlt időszakban: a zenekar már a legutóbbi lemez felvételei előtt elküldött két alapembert, Greg Tribbett gitárost és Bob „Zilla” Kakaha basszert, és az új bőgős, Kyle Sanders – a mastodonos Troy Sanders öccse – már részt vett a stúdiómunkában is, a turnéra pedig egy második gitáros is csatlakozott hozzájuk Christian Brady személyében. Az új felállás beválni látszik, a csapat pedig idén nyáron a legnagyobb amerikai metal fesztiválturnén, a Rockstar Mayhem Energy Drinken játszik majd a Slayerrel és King Diamonddal, de csak Európa után.

A koncertről további részletek hamarosan.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.