Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Június 14-én jelenik meg a kettes Black Country Communion

Június 14-én érkezik a Black Country Communion szupergroup második nagylemeze, ami szimplán csak a 2 címet kapta. Glenn Hughes énekes/basszusgitáros, Joe Bonamassa gitáros, Derek Sherinian billentyűs és Jason Bonham dobos ismét Kevin Shirley producerrel dolgoztak az anyagon.

Glenn Hughes korábban azt nyilatkozta, hogy a második album nagyjából a roppant jó fogadtatású tavalyi debüt, a Black Country vonalán mozog majd. „Nincs a lemezen semmiféle funk, de groove-os lesz, mint az első", fogalmazott az antiMusicnak a frontember még tavaly év végén. „A Led Zeppelin is groove-os volt, a Rolling Stones is groove-os. Legyünk őszinték: a Black Country Communion egy rock'n'roll banda, a második lemez pedig az első albumunk második része lesz. De ahogy mindenki tudja, soha nem írom meg kétszer ugyanazt a nótát. Nagyon, nagyon, nagyon keményen melóztam ezeken a dalokon, akárcsak a Black Countryn is. Most azonban kicsit több időm volt megírni őket."

A zenekar júniustól, a lemez megjelenésével párhuzamosan amerikai turnéra indul, mi meg csak csorgatjuk a nyálunkat és irigykedünk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.