Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Júliusra halasztották a Cirith Ungol és a Night Demon budapesti fellépését

Január helyett csak júliusban jut el Budapestre a Cirith Ungol. A kultikus underground heavy metalosokat a Night Demon is elkíséri.

0426cirithungol

2020-ban nagy eseménynek örülhettek az igazán underground heavy metal hívei: huszonkilenc év után, Forever Black címmel végre új lemezt jelentetett meg az amerikai Cirith Ungol, ráadásul az anyag kiválóan sikerült. A zenekar tavaly májusban egy Half Past Human című EP-t is piacra dobott, rajta négy régről megmaradt, de a maga idejében megfelelő formában sosem publikált darabbal, amelyeket Armand John Anthony producer segítségével rögzítettek is mai hangzással.

Az eredeti tervek szerint 2022. január 25-én Budapesten koncertezett volna a csapat, ám a vírushelyzet jelenleg nem teszi ezt lehetővé, így a turnét elhalasztották: a zenekar által közzétett dátum most idén július 6., a helyszín a Dürer Kert. A bulin a Night Demon is fellép, és az árukapcsolás persze nem véletlen: a Cirith Ungol mai felállásában a legklasszikusabb érát Tim Baker énekes és Robert Garven dobos képviseli két szintén régi motoros, Greg Lindstrom gitáros és Jim Barraza gitáros oldalán. Az egyetlen tényleges új arcnak a Night Demonból ismert Jarvis Leatherby basszer számít, aki egyben a menedzseri feladatokat is ellátja a csapat mellett. Részletek a buliról itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.