Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jubileumi DVD-t jelentet meg a Pokolgép

pokolgep_cAugusztus 21-én új, jubileumi DVD-t jelentet meg a Pokolgép. A kiadványon a zenekar jelenlegi felállásának 2018-as arénás koncertje mellett extrák is helyet kapnak.

2018-ban, a harmincöt éves jubileumát ünneplő Pokolgép Aréna-koncertjének első felében a jelenlegi felállás lépett a színpadra, túlzás nélkül teljes életművet átfogó, széles merítésű műsorral. Az újonnan megjelenő DVD-n ez az anyag kapott helyet. „A közönség rendszeresen segít abban, hogy mit játsszunk a koncerteken, így a Pokolgépnek nincs két egyforma koncertje. Sportcsarnokos buli nem mindig adódik egy metálzenekar életében, így ide is egy teljesen más programot állítottunk össze", mondja Kukovecz Gábor gitáros/zenekarvezető. „Kicsit talán hihetetlen, de ez a Pokolgép zenekar első igazi koncert DVD-je!", nyilatkozta a zenekar a DVD-n extraként is megtalálható videóinterjúban, amit Szénégető Richárd készített a csapattal. Készült ugyan korábban élő képanyaguk, de az még javában a DVD-korszak előtt történt. „A képi utómunkálatokat én végeztem, mert szívesen foglalkoztam vele, és így legalább biztosan a saját koncepciónk mentén készült el ez a koncertfilm!", mondta a vágást is végző Kleineisel Márk, a zenekar dobosa.

A DVD extrájaként felkerült interjúban pedig a zenekar közeli és távoli terveiről, a DVD megszületéséről,és néhány kulisszatitokról is szó esik. További extraként egy több mint száz képből álló fotóalbum is található a kiadványon, amely a GrundRecords gondozásában lát napvilágot. A kiadvány először a zenekar Barba Negra Trackben tartandó koncertjén vásárolható meg augusztus 21-én és 22-én, míg várhatóan a lemezboltokba augusztus 24-én, hétfőn kerül.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#3 kiss gabor 2020-08-07 20:35
Ha Rudan Joe visszaterne a zenekarba, es kiadnanak vele egy uj lemezt is, az engem kifejezetten izgalomba hozna.
Idézet
 
 
#2 Gergő 2020-08-07 15:32
Idézet - Kormorán:
Van még valaki, akit komolyan izgalomba lehet hozni a Pokolgéppel?

Ezek szerint téged valamennyire ,ha képes voltál ideokádni valamit.
Idézet
 
 
#1 Kormorán 2020-08-07 14:06
Van még valaki, akit komolyan izgalomba lehet hozni a Pokolgéppel?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.