Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jövőre jön az első Pearls Of Long Loved Years, hallgasd meg az Inside-ot!

Inside címmel új dalt mutatott be a Pearls Of Long Loved Years. Polonkai Tamás új zenekara jövőre jelenteti meg első nagylemezét.

0622polly

Tavasszal alakult a Pearls Of Long Loved Years, a Polly Is Deadből és a Bálnalovasból ismert Polonkai Tamás új zenekara, ahol Mészáros-Komáromy Dénes basszusgitáros, Kleinheincz Zoltán gitáros és Pap „Page” Dávid dobos alkotják a tagságot. A csapat jövőre jelenteti meg első nagylemezét, amelyről most az Inside című számot is bemutatták.

„A szám egyik érdekessége, hogy vendégszerepel benne Horváth Krisztián a Pregnant Whale Painből”, mondta Tamás a Lángoló Gitároknak, ahol debütált a szám. „Amikor elkezdtem az Inside énekdallamaival foglalkozni, jött az ötlet, hogy milyen jól szólhatna a refrén előtti rész egy oktávval magasabban. Már az első próbálkozásoknál éreztem, hogy ez így rendben lesz, de ide egy más hangszín kellene. Az utóbbi időkben fedeztem fel magamnak a Pregnant Whale Paint, nyilván a bálnamotívum a zenekar és a régi, Bálnalovas zenekarom nevében egyből közös nevező volt, a zenéről és Krisztián hangjáról nem is beszélve. Az Inside kapcsán beugrott Krisz hangja, egyből írtam is neki, hogy lenne-e kedve elénekelni ezt a részt, és szerencsére nagy örömmel tette.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.