Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jövő tavasszal érkezik az új Europe album

Kevin Shirley producerrel vonul októberben stúdióba a Europe, hogy rögzítse kilencedik stúdióalbumát. A lemez irányvonaláról egyelőre nem tudni túl sokat, de a megjelenés valamikor jövő év áprilisára várható.

„Még mindig úgy érezzük, hogy bennünk van egy pokolian jó rocklemez", mondta Joey Tempest énekes a döntésről. „Kevin pedig a megfelelő ember erre a melóra. Imádjuk, amiket Joe Bonamassával, a Black Country Communionnel és a Black Stone Cherryvel csinált, ő a tökéletes megfejtés. Készen állunk arra, hogy maradandó károsodásokat okozzunk ezzel az anyaggal! Már másfél éve turnéztatjuk a Last Look At Eden albumot, szóval itt az ideje, hogy megírjunk és felvegyünk pár új nótát. Aztán 2012-ben ismét nekivágunk az útnak.

A Europe legénysége a múlt héten már le is ült Shirley-vel Stockholmban, hogy megvitassák a következő anyag alapkoncepcióját. A 2009-es legutóbbi nagylemez utódjának felvételei október 3-án kezdődnek. A Last Look At Eden megjelenésekor a listák első helyén nyitott Svédországban, és a Europe hazájában aranylemez lett, miután több mint 10 ezer példány talált belőle gazdára.

Úgy alakult, hogy a zenekar legutóbbi turnéjának négy állomását is megnéztük, így klikkelve elolvashatod, mit domborítottak Joey-ék Rómában, Eperjesen, Nagyszombaton és Szegeden.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 szabo hajnalka 2011-11-11 14:55
szeretlek joey tempest
Idézet
 
 
+1 #3 szabo hajnalka 2011-11-11 14:54
kedvencem nagyon szeretem mindegyik szamukat amai napig
Idézet
 
 
+2 #2 Hosszú Attila 2011-09-27 06:08
Ezekszerint hallgatod az újakat is. :) Nekem a régi Europe volt eseti, viszont amit a Start from the dark óta csinálnak, egyszerűen kurvajó! Meg tudom hallgatni bármely lemezüket egészben! :) Előtte csak 1-1 dalt tudtam szemezgetni. A Prisoners meg.. a Seventh Sign kifejezetten jó, de egy RNR koppintásnak tartom. Ha valami, akkor az mű. Miért kell amerikai rock n roll-t nyomni egy svéd bandának? Szerintem meg ne kövessék a Bon Jovi példáját, hogy 50 évesen is még mindig a tizenévesek szerelmi életéről danolásszanak.. Pfehh.. Nekem a Last Look at Eden-hez kellett egy év, de most a 3 új közül az jön be legjobban.
Idézet
 
 
+1 #1 Gérnyi Tamás 2011-07-13 07:54
Remélem tényleg valami normális rocklemezt csinálnak végre, és nem azt az erőltetett (mű)modernkedés t folytatják, amivel a visszatérés óta próbálkoznak. Az utolsó 3 lemez, idővel bármennyire is szerethető, egészen egyszerűen nem Europe.
Szóval ideje lenne tényleg valami normális lemezt megírni, nyilván nem lehet újabb FC-t várni, de azért egy Prisoners In Paradise szintű album jól esne tőlük. :)
Merthogy kb. az volt az utolsó "igazi" lemezük..
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.