Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jövő pénteken harminchárom év óta először állhat közösen színpadra a klasszikus Journey-felállás

Április 7-én tartják New Yorkban a Rock And Roll Hall Of Fame beiktatási gáláját. Jonathan Cain, a Journey billentyűse most gyakorlatilag hivatalosan is megerősítette: a zenekarral ott lesz a ceremónián a klasszikus felállás énekese, Steve Perry is.

1221journey

Gyakorlatilag biztos, hogy Steve Perry is részt vesz jövő pénteken, New Yorkban a Rock And Roll Hall Of Fame 2017-es beiktatási ceremóniáján, ahol a Journey is bekerül a dicsőségcsarnokba. „Jó ideje most először találkozunk majd Steve Perryvel, szóval jó móka lesz a dolog", mondta a Dayton Daily Newsnak Jonathan Cain billentyűs. „Tudomásunk szerint átveszi a díjat, aztán lelép, amennyiben valami nem jön közbe, legalábbis egyelőre ennyi információval rendelkezem. Arnel Pineda tökéletesen helyt áll majd, mint mindig."

Mindez akár azt is jelentheti, hogy Perry valószínűleg nem énekel majd a gálán a Journey-vel, bár egy ilyen nagyszabású esemény kapcsán könnyen lehet: direkt terelésről van szó, hogy aztán annál nagyobbat szóljon a meglepetés-fellépés. Márpedig ez tényleg nagyot szólna, Perry ugyanis utoljára az 1986-os Raised On Radio lemez turnéján állt színpadra a zenekarral, a tulajdonképpeni klasszikus felállás, azaz Perry, Cain, Neal Schon gitáros, Ross Valory basszer és Steve Smith dobos pedig utoljára 1984-ben zenélt együtt élőben (az 1996-os Trial By Fire album megjelenését Perry csípőműtétje miatt nem kísérte turné).

A gálán egyébként a jelenlegi énekest, Arnel Pinedát, aki egyhuzamban régebben áll már a fronton, mint Perry, nem fogják beiktatni a csapattal a dicsőségcsarnokba. „Ez helytelen, és szerintem egyáltalán nem fair", mondta a dologról még tavaly év végén Cain. „Arnel nélkül most már nincs Journey, mindenképpen megdolgozott a pozíciójáért. Emellett pedig most már régebben van nálunk, mint amennyit egyhuzamban egyetlen korábbi énekesünk töltött a csapatban. Tíz évet nyomott le a csapatban zsinórban, nem ingadozott ezt meg azt csinálni, csakis a mi frontemberünkként dolgozott. Ez azért csak érne valamit... De ebbe nincs beleszólásunk, a Hall Of Fame így működik. Most mit tehetsz? Elfogadod, ami van. De az biztos, hogy elég jelentősen benézték ezt az egészet, és talán még meg is változtathatják a döntést, ha kicsit elgondolkodnak rajta..."

 

Hozzászólások 

 
#2 AOR 2017-04-04 14:54
1991-ben álltak utoljára együtt színpadon.
https://www.youtube.com/watch?v=eUHaPv6YMIo
De hátha meglepnek minket a gálán.
Idézet
 
 
+3 #1 frontiers 2017-04-02 20:13
No way :)
Remélem a Seperate Ways-t fogják eljátszani.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.