Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jövő héten visszatér a Carnal Forge, bemutattak még egy új dalt

Tizenkét év után új albummal jelentkezik a Carnal Forge. A svéd thrasherek jövő héten térnek vissza a színre a Gun To Mouth Salvation című lemezzel, amelyről most bemutatták a harmadik előzetes számot is.

1005carnalforge

Utoljára 2007-ben, Testify For My Victims címmel adott ki albumot a svéd Carnal Forge, most azonban elérkezett a visszatérés ideje: a zenekar leszerződött a ViciSolum Productions kiadóhoz, és Gun To Mouth Salvation címmel, január 25-én érkezik a visszatérő lemez.

„A legutóbbi lemez után kiléptem a zenekarból, mert egyszerűen elegem volt a zeneiparból meg mindenből, ami azzal jár, hogy az ember egy csapat tagja", mondja Jari Kuusisto gitáros, a banda főnöke. „Beletelt pár évbe, de utána elkezdett hiányozni a Carnal Forge, így beszéltem a testvéremmel, Petrivel, és 2013-ban felhívtam Lars Lindént is azzal, hogy bazmeg, csináljuk meg! Ő már a 2010-es hibernációnk óta erre várt, szóval azonnal igent mondott. Készítettünk egy minialbumot és játszottunk bár koncertet, de aztán úgy döntöttünk, nem mozgunk tovább, amíg nincsenek friss nótáink is. Hosszú és unalmas történet, miért telt végül mindez ennyi időbe, de most végre itt vagyunk, és készen állunk rá, hogy mindenkinek szétrúgjuk a seggét! Itt van velünk ehhez Lawrence Dinamarca és az új énekes, Tommie Wahlberg is."

carnalforge_cA lemezre az alábbi szerzemények kerülnek fel:

01. Parasites
02. Reforged
03. Aftermath
04. Endless War
05. Bound In Flames
06. King Chaos
07. The Order
08. Hellride
09. State Of Pain
10. Sin Feast Paradise
11. The Stench

A Parasites és a Reforged már ismert, most a Bound In Flames is meghallgatható a lemezről. A zenekar turnétervei még formálódnak.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.