Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Journey: Steve Perry és Arnel Pineda is szólóalbumot készít

1215perrypinedaPénteken szóló-EP-vel jelentkezik Arnel Pineda, a Journey énekese, aki épp most írt alá egy önálló lemezszerződést az Imagen kiadóval. Eközben lassan a zenekar klasszikus felállásának frontembere is elkészül régóta formálódó szólóalbumával.

Sounds Of Christmas címmel ad ki egy négyszámos, speciális szóló-EP-t december 18-án a Journey énekese, Arnel Pineda, amelyről egy dal meg is hallgatható alább. Jó hír ugyanakkor, hogy nem az óriási torkú frontember nem kizárólag karácsonyi giccsben utazik majd önállóan, ugyanis több lemezre is leszerződött az Imagen kiadóval, és ennek már jövőre kézzelfogható eredménye lesz egy szólóalbum révén. Emellett egyébként Journey-turné is várható, szóval Arnel biztosan nem fog unatkozni 2016-ban.

Az AOR-legenda hívei számára az is érdemleges információ lehet, hogy Steve Perry, a banda klasszikus korszakának énekese hamarosan visszatér a színre egy új szólóalbummal. „Most is stúdiózom", mondta Perry a KSWD-FM rádiónak pár nappal ezelőtt. „Rengeteg híresztelés megy erről évek óta, de valójában márciusban kezdtem meg a munkát, és azóta is javarészt a lemezemen dolgozom, megpróbálom befejezni. Pont ma kérdeztem meg önmagamtól, mikor készülök el vele végre... Fogalmazzunk úgy, hogy én is várom már a munka végét. Szerintem valamikor jövő év elején el is jutok idáig."

Perry legutolsó szólólemeze 1994-ben jelent meg For The Love Of Strange Medicine címmel, és elég sokat elárul az énekes státuszáról, hogy még a grunge-korszak tetőpontján is simán aranylemez lett az Egyesült Államokban. Perry ezután lefutott egy sikeres újjáalakuló kört a Journey-vel is, de az utóbbi bő másfél évtizedben voltaképpen nem sok mindent csinált. Évek óta akkor állt például színpadon először, amikor tavaly beugrott az Eels egy koncertjére, és elénekelte velük a Journey két nagy slágerét, az Open Armsot, illetve a Lovin', Touchin', Squeezin'-t.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.