Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Journey: itt a legsúlyosabb lemez dallistája

Az Egyesült Államokban május 24-én, Európában június 3-án kerül a boltokba a Journey új lemeze, az Eclipse, melynek végleges számlistáját is közzétette a legendás AOR csapat. Neal Schon gitáros és Jonathan Cain billentyűs egyaránt a banda leggitárcentrikusabb, legsúlyosabb albumának ígérik az anyagot, mely már a második Arnel Pineda énekessel a mikrofonnál.

A Journey a 2008-as visszatérő Revelation lemezhez hasonlóan ismét Kevin Shirley producerrel melózott az Eclipse-en, mely újból a Frontiers gondozásában jön majd ki, a zenekar fő piacán, az Egyesült Államokban pedig ismét csak exkluzív terjesztési megállapodást kötöttek rá a Wal-Mart áruházlánccal.

Az igen hosszú játékidejűnek ígért, a csapat hagyományaihoz maximális mértékben passzoló borítóba csomagolt Eclipse-re az alábbi szerzemények kerülnek fel:

01. City Of Hope
02. Edge Of The Moment
03. Chain Of Love
04. Tantra
05. Anything Is Possible
06. Resonate
07. She's A Mystery
08. Human Feel
09. Ritual
10. To Whom It May Concern
11. Someone
12. Venus

Ez lesz a Journey második albuma Arnel Pineda énekessel a fronton, aki a hírek szerint aktívan belefolyt a dalszerzésbe is, bár a munka dandárját a hagyományoknak megfelelően most is Neal Schon és Jonathan Cain végezték. Schon: „A lemez fantasztikusan szól, egyszerűen szerelmes vagyok belé, és ilyet nagyon rég nem mondtam! Rengeteget küzdöttem azért, hogy ez az album olyan legyen, amilyen végül lett. Ez egy igazi rocklemez, ami azokra a helyekre készült, ahol játszani szoktunk: olyan típusú dalokat írtam, amiket hiányoltam a koncertprogramunkból. Rengeteg slágerünk van, amiket muszáj elnyomnunk élőben, de erről az anyagról is garantáltan sokat fogunk majd válogatni." Jonathan Cain úgy írta le a lemezt, mintha azon egy katonai bakancsban, rohamsisakban, puskában nyomuló Journeyt hallanánk, és egyúttal azt is elárulta, hogy a dalok mögött egyfajta laza, spirituális témájú koncepció is meghúzódik.

A banda nyár elején Európában is látható lesz, méghozzá igencsak erős turnéfelállásban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.