Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jön az új Trident: „Ez egy kicsit nyersebb anyag, mint az eddigiek”

Új albummal jelentkezik a Trident. A Mélyre vágról elsőként a Sodrás című számot lehet meghallgatni. A november/decemberi HammerWorld magazin CD mellékleteként jelenik meg a berettyóújfalui Trident új, tíztételes nagylemeze, a Mélyre vág.

1109trident

A még a ’90-es évek legelején indult, grunge-os, majd indusztriális ízekkel is kacérkodó modern rockcsapat közel két évtizedes pauza után támadt fel újra pár éve, és a 2020-ban megjelent Beat után jön a következő album, amelynek első előfutára a most bemutatott Sodrás dal. „A Sodrás egy jó lendületes dal, kiválóan jellemzi ennek az új albumnak a hangzásvilágát és komolyságát, ugyanis most ez egy kicsit nyersebb anyag, mint az eddigiek – mondja Papp Zsolt dobos. – A szöveges videó Szinai Erik munkája, akivel először dolgoztunk együtt, és teljesen szabad kezet kapott tőlünk, ő ezt vizionálta a zenére és a szövegre. A későbbiekben szeretnénk majd egy látványosabb klipet is készíteni, de ez még a jövő zenéje, mint ahogy az is, hogy 2023-ban a koncertezésre igyekszünk majd leginkább fókuszálni. Mivel több közreműködő is szerepel ezen az új nagylemezen, elsősorban olyan bulikat tervezünk összehozni, ahol ők is fel tudnak lépni velünk.”

A november 15-én megjelenő Mélyre vág albumon ezúttal a hazai underground grunge / metal színtér két ismert hangja, Kiss Péter (Autumn Twilight, Clue, A.B.F.R.A), és Biró „Kevin” Zoltán (Honeymaze, Angel Rust, Wayantra) vendégeskedett, a hangzásért most is Gyarmati Balázs (Soundset Studio) felelt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.