Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jön az új Overkill: „Old school megközelítésű cucc egy modern világban”

Április 14-én új albummal jelentkezik az Overkill. A csapat bivalyerős összeállítású európai turnéja sajnos elkerül bennünket, de az első dal máris meghallgatható a Scorchedról.

0127overkill

Huszadik nagylemezét hozza ki tavasszal a Nuclear Blastnél az Overkill, akik rekordidőnyi rátartással, négy teljes évvel a legutóbbi The Wings Of War után dobják piacra a Scorchedot. A csapat Colin Richardson, Chris Clancy és Maor Applebaum segítségével rakta össze a stúdióban az anyagot, a borítót pedig Travis Smith jegyzi. „Mintha egy örökkévalóság telt volna el a legutóbbi találkozásunk óta! – mondja Bobby Ellsworth, azaz Blitz énekes. – Sosem telt el ennyi idő két Overkill-lemez között. Ehhez képest újra és újra átírtam a saját részeimet, aztán megint és megint. Néha azon kaptam magam, hogy Colin már keveri a nótát, de én még mindig variálok! Ez lett a normális egy teljesen abnormális időszakban: józanság az őrület közepette. Valahol persze mindez benne is van a lemezben amolyan vezérfonalként, hiszen erre volt szükségünk, talán mindnyájunknak erre volt szüksége. Kicsit most is másmilyen a végeredmény: amolyan old school megközelítésű cucc egy modern világban... Majd ti eldöntitek, megérte-e a várakozást!"

overkill_CA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Scorched
02. Goin' Home
03. The Surgeon
04. Twist Of The Wick
05. Wicked Place
06. Won't Be Comin Back
07. Fever
08. Harder They Fall
09. Know Her Name
10. Bag O' Bones

A The Surgeon című dal máris meghallgatható. A csapat ezúttal Európában kezdi a koncertezést a megjelenéssel párhuzamosan, méghozzá az Exhorder és a Heathen társaságában, de ezúttal sajnos nem jönnek Magyarország közelébe: hozzánk legközelebb Münchenben lehet elcsípni őket április 17-én.

 

Hozzászólások 

 
#3 Kerry 2023-01-29 14:09
Head first
Idézet
 
 
#2 Equinox 2023-01-28 11:37
Jóféle, az előző 2-3 album pihenősebb jellege után el is várom. 4 év alatt remélem összegyűlt annyi ihlet, hogy legyen egy erős album belőle.
Idézet
 
 
#1 miso 2023-01-28 07:10
Annyi jó zenét írt az Overkill, de Blitz nyivákolós, számomra értékelhetetlen hangja miatt sajnos rendszeresen passzolom.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.