Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jön az új Dragonforce: „Ez bizony epikus lesz!”

Márciusban jelenik meg az új Dragonforce. A zenekar jövő év elején Magyarországon is újra fellép az Amaranthe társaságában, akiknek énekesnője most az új kislemezdalban is vendégeskedik.

0915dragonforce

Nyáron a Napalmhoz szerződött a Dragonforce, és Warp Speed Warriors címmel jelentetik meg új nagylemezüket március 15-én. „Négy évnyi kreatív érlelés után roppant izgatottan mutatjuk be az eddigi legambiciózusabb, leggrandiózusabb lemezünket – mondja Herman Li gitáros. – Ez a lemez az előadói képességeink számos arcát felvillantja, és a metálrajongók minden rétegét arra buzdítjuk, hogy próbáljanak meg a rétegek között találni valamit, ami megfogja őket. Ez bizony epikus lesz!”

dragonforce_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Astro Warrior Anthem
02. Power Of The Triforce
03. Kingdom of Steel
04. Burning Heart
05. Space Marine Corp
06. Doomsday Party
07. Prelude to Darkness
08. The Killer Queen
09. Pixel Prison

A már ismert Doomsday Party és a Zelda videójátékok által ihletett Power Of The Triforce után most meghallgatható előbbi speciális verziója, benne az Amaranthe énekesnője, Elize Ryd vendégeskedésével. A zenekar e hónaptól Észak-Amerikában turnézik, majd a jövő évet már Európában kezdik. Jó hír, hogy a körútnak hazai állomása is lesz: március 8-án a Barba Negrában játszanak az Amaranthe és az Infected Rain társaságában. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#3 Martin 2023-12-07 12:19
Idézet - queensryche999:
@ Martin

A Dragonforce nálam korábban sem igazán működött (ízlések és pofonok), de ez a dúmzdéj party valami pusztulat. Ilyen lenne a mulatós metal?


Szerintem ilyen. Ha lenne benne még egy kis hegedű simán mehetnének vele falunapozni. :D
Idézet
 
 
#2 queensryche999 2023-12-07 09:03
@ Martin

A Dragonforce nálam korábban sem igazán működött (ízlések és pofonok), de ez a dúmzdéj party valami pusztulat. Ilyen lenne a mulatós metal?
Idézet
 
 
#1 Martin 2023-12-06 19:54
Egyik kedvenc zenekarom volt de ezek az új dalok valami bűn rosszak. Ráadásul mint ha a Doomsday Party nem lenne önmagában is egy förtelem még az egyik legellenszenves ebb énekesnővel is sikerült megfejelniük. Ez igen! :D
Remélem nagy bukta lesz az új album és akkor a következőre összekapják magukat és ismét jó dalokat írnak mert zenei kvalitásban ezekben a srácokban jóval több van ennél a lakossági Sabaton+szintvé v+disco metálnál.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.