Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jön a kettes Ashes Of Ares, két dal is meghallgatható

November 9-én új albummal jelentkezik az Ashes Of Ares, amelyről már két dal is meghallgatható. A csapat frontembere Matthew Barlow, az Iced Earth kétszeresen is egykori énekese.

0508ashes

ashesofares_cTalán sokan már el is felejtették, de 2013-ban egy egész korrekt albumot jelentetett meg az Ashes Of Ares, amelyet Matthew Barlow énekes, Freddie Vidales gitáros/basszer és Van Williams dobos hozott össze. A Nevermore volt ütőse tavaly otthagyta az egyébként kívülről azóta is szinte teljesen inaktívnak tűnő formációt, hogy másik főcsapatával, a Ghost Ship Octaviusszal foglalkozzon.

Matt és Freddie ugyanakkor nem adták fel: még idén, egészen pontosan november 9-én megjelenik a második lemez, méghozzá a ROAR! Rock Of Angels Records gondozásában. Mindez persze önmagában is árulkodó, hiszen a debütöt még a Nuclear Blast hozta ki… .

A Well Of Souls lemezről már két dal is meghallgatható. Egyelőre még nem tudni, ki segítette a stúdióban dobosként a párost (már ha egyáltalán szerepelt élő dobos a lemezen...), az viszont biztos, hogy a Let All Despair című dal központi szerepet játszik az albumon, és a Well Of Souls című trilógia első darabja.

 

Hozzászólások 

 
#1 Adam 2018-10-29 15:59
Matt Barlow is olyan mint Jorn Lande. Iszonyat tehetseg, aki valami miatt a legjobb esetben is kozpeszeru dolgokat enekel. Nem ertem miert.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.