Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jobban van Will Carroll: „Meg kell tanulnom újra járni és szilárd ételt enni”

Szerencsére jobban van Will Carroll, a Death Angel dobosa, akinek állapotáról aggasztó hírek érkeztek az utóbbi hetekben. Mellette megérkezett Steve DiGiorgio és Gary Holt pozitív koronavírus-tesztje is.

0403will

Jobban van Will Carroll, a Death Angel dobosa, aki két hetet töltött egy észak-kaliforniai kórház intenzív osztályán lélegeztetőgépen, miután megfertőzte a koronavírus a Testamenttel és Exodusszal közös európai turné során. „A halálomról szóló hírek jócskán túloztak", írta az 50 éves zenész. „Eleinte egy Mark Twain-idézettel akartam kezdeni ezt a posztot, de komolyra fordítva a szót: nem tudom kifejezni, mennyire hálás vagyok mindenkinek a szeretetért, támogatásért és pozitív energiáért, amely oly fontos volt számomra. Nem akarok túlságosan spirituális vagy nyálas lenni, de őszintén hiszem: ti mentettétek meg az életemet. Tizenkét napot töltöttem öntudatlanul, és a felőletek áradó pozitív energia valahogy átsegített ezen. Mert erős és ellenálló vagyok, de azért ennyire nem."

Carroll szerint az orvosok gyakorlatilag lemondtak róla. „Pokoli érzés olyanokkal beszélni, akikről érzed, hogy azt gondolják: nem fogod túlélni. De nagyon boldog voltam, amikor kaptam egy üzenetet egyik bálványomtól, Jay Jay Frenchtől, akit nem is ismerek. Talán látta egy fotón, hogy Twisted Sister-tetkóm is van... Tudjátok, kölyökkoromban mindig úgy egyfajta »basszátok meg, mi és ők egymás ellen« üzenetként értelmeztem a Twisted Sister szövegeit, de alighanem rövidlátó voltam, és sokkal inkább az élet értékéről szólnak, nem az élet elpazarlásáról. Nálam most új fejezet indul. Visszanyerem a képességeimet, és alig várom, hogy kapjak néhány új fájlt Mr. Cavestanytól a Death Angel majdani tizedik lemezéhez. De addig is meg kell tanulnom újra járni és szilárd ételt enni. Szeretlek benneteket, köszönöm mindenkinek!"

A szóban forgó turné résztvevői közül Chuck Billyről eddig is tudtuk, hogy koronavírusos, de azóta megérkeztek Gary Holt teszteredményei is, akit ugyanígy megfertőzött a vírus. Szintén pozitívra tesztelték Steve DiGiorgiót, aki kollégáihoz hasonlóan gyengélkedett az utóbbi hetekben. Ugyanakkor jó hír, hogy mindnyájuknál sokkal enyhébben jelentkeztek a tünetek, mint Carrollnál.

 

Hozzászólások 

 
#1 Tulus 2020-04-03 08:24
Örülök, hogy Will jobban van! Gyógyuljon meg teljesen minél hamarabb!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.