Shock!

június 17.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jó eséllyel teltházas lesz a pecsás Nightwish

1009nwSzerda este, az eredetileg tervezett Kingdom Of Hegyalja fesztivál helyett a PeCsában lép fel a Nightwish. A szervezők a kényelmesebb és zökkenőmentesebb beengedés érdekében azt kérik mindenkitől, hogy igyekezzen gyorsan a helyszínre érni.

„A Nightwish-koncerten vélhetően teltház lesz, ezért a jegyértékesítő és beváltó konténerek már délután 13.00-tól üzemelnek. Mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy a jegyét minél előbb váltsa át karszalagra, utána pedig bátran sétáljon egyet a Városligetben, így biztosan nem fog lemaradni egyik fellépőről sem, és elkerülhetjük a hosszú sorbanállást. A jegyellenőrzés, karszalagra váltás a konténereknél, ruházat átvizsgálás és belépés az A és B kapukon történik majd, valamint a tisztelet- és sajtójegyeket is a konténereknél lehet felvenni személyazonosság igazolása után”, írja a Concerto.

A zenekar az idén megjelent Endless Forms Most Beautiful lemez turnéjának keretében jut el Budapestre. Ez lesz az eső magyarországi koncertjük Floor Jansennel a mikrofonnál. A fővárosi koncertre jegyek vásárolhatók a Ticketportal országos hálózatában, de a Kingdom Of Hegyalja Fesztiválra megváltott bérletek és nulladik napi jegyek is érvényesek a budapesti koncertre, és a fővárosi koncert szervezői a VIP jegyesek igényeit is igyekeznek majd kielégíteni. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 bogar 2015-07-16 10:22
Véleményem:

Pecsa: 0 pont.
Nightwish: 10 pont
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.