Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Jay Weinberg a Suicidal Tendencies és az Infectious Grooves új dobosa

Jay Weinberg lett a Suicidal Tendencies dobosa. A Slipknotból ősszel kirúgott ütős emellett az Infectious Groovesban is játszik.

0306jay

Hivatalosan is csatlakozott a Suicidal Tendencieshez Jay Weinberg. A Slipknot volt dobosa az Infectious Grooves révén már korábban is ismerte Mike Muirékat. „Ha arra gondolok, miért imádom annyira a húsz éve kreatív otthonomnak tekintett súlyos zenei színteret, a Suicidal Tendencies jut eszembe – mondja Weinberg. – A zenekar alappillér és ihletforrás számomra, mióta csak beleszerettem a punkba, a metálba és a hardcore-ba. Miután szerte a világon együtt turnéztunk és koncerteztünk, szerencsésen elmondhatom magamról, hogy összebarátkoztam a zenekar hihetetlen történelmében részt vevő zenei hőseimmel. Abszolút megtiszteltetés és kiváltság tehát a Suicidal Tendeciesszel játszanom, és alig várom, hogy egy héten belül belecsapjak ebbe az elképesztően izgalmas új fejezetbe! Találkozunk a darálóban!"

Weinberg először beugrósként, 2019-ben csatlakozott néhány koncert erejéig a Suicidallal minden korszakában többszörös személyi átfedésben működő Infectious Grooveshoz, év elején pedig bejelentették: innentől hivatalosan, fix tagként is ő játszik majd a csapatban. Vagyis Muir és Dean Pleasants gitáros mellett innentől ő a harmadik kettős státuszú ember a zenekarokban. Hármukon kívül a Suicidal jelenlegi tagságát Ben Weinman gitáros (The Dillinger Escape Plan) és Robert Trujillo fia, Tye Trujillo basszusgitáros alkotja.

 

Hozzászólások 

 
#2 Tulus 2024-03-06 20:39
https://www.metal-archives.com/bands/Slayer/72

Hm, ez érdekes... a Metal Archives szerint a Slayer újra aktív....

Akkor nemcsak két koncertről lehet szó?
Idézet
 
 
#1 Bólogató kutya 2024-03-06 16:41
Hova tűnt a Suicidal Tendencies-ből Dave Lombardo?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.