Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Januárban tér vissza Mike Patton egyik legemészthetőbb projektje

Januárban érkezik az avantgarde szupergroupnak is tekinthető Tomahawk új nagylemeze, az Oddfellows. Mike Patton, Duane Denison, Trevor Dunn és John Stanier teljesen élőben rögzítették az albumot, amit igen változatosnak ígérnek.

A januárra várható Oddfellows természetesen ismét a Faith No More frontember Ipecac kiadójánál jelenik majd meg. Ez lesz a Tomahawk negyedik nagylemeze a 2001-es Tomahawk, a 2003-as Mit Gas és a 2007-es Anonymous után. A The Jesus Lizardból ismert Duane Denison gitáros, illetve a Helmet klasszikus lemezein, például az idén júniusban húsz éves Meantime-on is doboló John Stanier igen változatosnak ígérik az albumot, amin új basszer debütál a Mr. Bungle-ban, a Fantomasban és a Melvins Lite-ban is bizonyított Trevor Dunn személyében.

A Tomahawk Nashville-ben, az Easy Eye Sound Studióban rögzítette az anyagot Collin Dupuis társaságában, a hírek szerint teljesen élőben. „A lemez az egyik helyen sötét és klausztrofóbiás, máshol pedig világos és nagy tere van”, mondja az Oddfellowsról Denison, aki azt is megerősítette, hogy a Tomahawk a következő időszakban hagyományosabb zenekari működést tervez. Mindezt azzal kezdik, hogy közel egy évtized után végre ismét színpadra állnak, méghozzá első alkalommal valamikor október végén, a New Orleans-i Voodoo Music And Arts Experience fesztiválon. Hamarosan további dátumok is várhatók.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.