Shock!

augusztus 15.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Januárban jelenik meg Frank Bello és David Ellefson közös nagylemeze

Get It Out lesz a címe az Altitudes & Attitude projekt első teljes albumának, amelyről az első dal is meghallgatható. Az elnevezés két Big Four-basszert takar Frank Bello és David Ellefson személyében.

1016davidfrank

altitudesattitude_cJanuár 18-án, a Megaforce-nál jelenteti meg első nagylemezét az Altitudes & Attitude, Frank Bello és David Ellefson közös formációja. Az Anthrax és a Megadeth basszerei Jay Ruston producerrel készítették el a lemezt, amelynek egy EP formájában, 2014-ben már volt előzménye, az első szám pedig máris meghallgatható Out Here címmel. Frank és David társa a stúdióban Jeff Friedl dobos (A Perfect Circle, Ashes Divide) volt.

„Rájöttem, hogy dalokat írni katartikus élmény”, mondja a zenéről Bello, aki nagyjából négy éve dolgozik a lemez anyagán az Anthrax turnészüneteiben. „A szövegek jelentős része az életemben átélt harcokról szól, és abból a dühből táplálkozik, amely a tapasztalataimból fakad: a testvérem meggyilkolásából, vagy abból, hogy az apám elhagyta a családot, amikor kicsik voltunk, és még arra sem maradt pénzünk, hogy befizessük a számlákat. Vagyis általánosságban véve az élet csúcs- és mélypontjaiból. Mindig volt bennem egy düh, amit a zene segítségével tudok kordában tartani. Ami pedig a zenét illeti, mindig is csak annyi volt a célom, hogy jó dalokat írjak. Mindig is dallamos beállítottságú arc voltam, imádom a ragadós, fogós nótákat, amelyek egy jó riffen alapulnak.”

Az albumon természetesen több neves vendég is felbukkan majd: meglátogatta a párost a stúdióban Ace Frehley, Gus G., Nita Strauss, Christian Martucci és Russ „Satchel” Parrish is.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.