Shock!

szeptember 21.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Januárban Budapesten koncertezik a Cirith Ungol

Minden idők egyik legkultikusabb magyarországi underground heavy metal bulija formálódik Budapesten: jövő év elején hazánkban lép fel az amerikai Cirith Ungol.

0426cirithungol

Tavaly nagy eseménynek örülhettek az igazán underground heavy metal hívei: huszonkilenc év után, Forever Black címmel végre új lemezt jelentetett meg az amerikai Cirith Ungol, ráadásul az anyag kiválóan sikerült. A zenekar májusban egy Half Past Human című EP-t is piacra dobott, rajta négy régről megmaradt, de a maga idejében megfelelő formában sosem publikált darabbal, amelyeket Armand John Anthony producer segítségével rögzítettek is mai hangzással.

Még ennél is jobb hír azonban, hogy a jelenlegi hírek szerint 2022. január 25-én Budapesten koncertezik a csapat a Night Demon társaságában. Utóbbi árukapcsolás persze nem véletlen: a Cirith Ungol mai felállásában a legklasszikusabb érát Tim Baker énekes és Robert Garven dobos képviseli két szintén régi motoros, Greg Lindstrom gitáros és Jim Barraza gitáros oldalán. Az egyetlen tényleges új arcnak a Night Demonból ismert Jarvis Leatherby basszer számít, aki egyben a menedzseri feladatokat is ellátja a csapat mellett. Részletek a buliról itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. március 26.