Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Január végén CD-n is kijön az új Metallica EP

Mint az várható volt, a Metallica természetesen gondol azokra a rajongóira is, akiknek nem elég az mp3: a decemberben megjelent négyszámos Beyond Magnetic EP január 30-án fizikai formátumban, azaz CD-n is kereskedelmi forgalomba kerül.

A Metallica harmincéves San Francisco-i születésnapi koncertsorozatán debütált négy Death Magnetic-érás dalt digitális formában a rajongói klub tagjai ingyen kapták, a többiek pedig eddig kizárólag a neten keresztül vásárolhatták meg hivatalosan. „Mivel a dalokat fogadó szeretet és pozitív energia a legmerészebb vágyainkat is felülmúlta, úgy döntöttünk, old schoolra vesszük a figurát, és CD-n is kiadjuk a négy nótát", áll a Metallica közleményében, amelynek értelmében a Beyond Magnetic január 30-ától CD-n is világszerte kapható lesz.

A Beyond Magneticből 36 ezer példány kelt el megjelenése hetében a tengerentúlon, ami egy EP-től, különösen egy csak digitálisan terjesztett EP-től kiugróan jó eredménynek számít. A kiadvány a Billboard-lista 32. helyén nyitott.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.