Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Izzy majdnem egy teljes koncertet játszott a mostani Gunsszal

Július 21-én, épp az Appetite For Destruction megjelenésének huszonötödik évfordulóján egy monstre vendégszereplés erejéig ismét csatlakozott a Guns N' Roses jelenlegi felállásához Izzy Stradlin gitáros. A zenekarból 1991-ben kilépett Izzy nem kevesebb, mint tizenegy dalban játszott W. Axl Rose-zal és aktuális társaival egy zártkörű bulin.

A Guns N' Roses a franciaországi Saint Tropez-ben játszott szombat este egy titokzatos zártkörű rendezvényen, ami a hírek szerint egy milliárdos esküvői partija volt, és – állítólag – a július 29-én ismét Budapesten koncertező Bryan Adams is fellépett rajta. A koncert állítólag az utolsó pillanatban állt össze, legalábbi Ron „Bumblefoot" Thal vonatkozó twitteres bejegyzéséből erre lehetett következtetni, de ebben az esetben ugyebár Izzy jelenléte legalábbis érdekesnek tűnne...

A gitáros mindenesetre olyan alaposan kivette a részét a melóból a színpadon, mint még egy alkalommal sem néha megejtett vendégszereplései során, és tizenegy dalban játszott a Gunsszal (You're Crazy, Welcome To The Jungle, It's So Easy, Mr. Brownstone, Used To Love Her, 14 Years, Dead Flowers, Nightrain, Patience, Knockin' On Heaven's Door, Paradise City). A zenekar a fentieken kívül még a This I Love-ot, a Rocket Queent, az Estranged-et, a Live And Let Die-t, a Street Of Dreamst, a Sweet Child O' Mine-t és a Don't Cry-t is eljátszotta.

Izzy utoljára május 31-én lépett fel a Gunsszal Londonban, az O2 Arenában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.