Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Itt az új Accept címadója: „Az egész lemezt nagyszerű energia fűti”

Április 26-án jelenik meg az Accept új albuma, a Humanoid, amelyről most közzétették a címadó szerzeményt. A zenekar júliusban ott lesz a Rockmaraton Fesztiválon is.

0207accept

Tizenhetedik nagylemezét jelenteti meg tavasszal, a Napalm kiadónál az Accept. A Humanoid három évvel követi a sorban a legutóbbi Too Mean To Die-t. A szokás szerint Andy Sneap producerkedése mellett rögzített album első kislemezdala február 28-án debütál majd. „Elképesztően elégedett vagyok a Humanoiddal – mondja Wolf Hoffmann gitáros. – Az egész lemezt nagyszerű energia fűti, és ismét remekül éreztük magunkat, hogy a legjobb metálproducerrel, Andy Sneappel dolgozhattunk. Remek csapatot alkotunk együtt."

accept_cAz albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Diving Into Sin
02. Humanoid
03. Frankenstein
04. Man Up
05. The Reckoning
06. Nobody Gets Out Alive
07. Ravages Of Time
08. Unbreakable
09. Mind Games
10. Straight Up Jack
11. Southside Of Hell

Érdekesség, hogy elődjével ellentétben ez a lemez ismét csak két gitárossal készült: Hoffmann, Mark Tornillo énekes, Uwe Lulis gitáros, Martin Motnik basszer és Christopher Williams dobos ötösben rögzítette a dalokat, Philip Shouse ezúttal nem vett részt a felvételekben. A háromgitáros koncertfelállásnak ugyanakkor nem intenek búcsút, bár a májusi dél-amerikai koncerteken és a nyári fesztiválszezonban – személyes okokból – a színpadon is nélkülözniük kell majd Shouse szolgálatait, helyére Joel Hoekstra (Whitesnake) ugrik be. Ugyanakkor az őszi, hagyományos lemezbemutató turnén elvileg ismét Philip csatlakozik majd harmadik gitárosként a bandához.

A címadó dal máris meghallgatható. Az Accept július 11-én ismét Magyarországon koncertezik, a helyszín ezúttal az idén újjáéledő Rockmaraton Fesztivál lesz. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#2 nikfisz 2024-03-01 00:04
Jó kis húzása van,és k.rva jól is szól. De forradalmi újítást azért már ne várjon senki.
Idézet
 
 
#1 Martin - a régebbi 2024-02-29 16:03
Az a zseniális az Accept-ben hogy az ujjáalakulás óta szemernyit sem változott a stílusuk és mégsincs két teljesen egyforma daluk. Mind önálló karakterrel rendelkezik.
Például ez is. Játszottak már ilyen zenét, de nem jut eszembe róla egyetlen korábbi daluk sem. Ráadásul ezt 60 fölött produkálják. Jó, tudom hogy a többes szám túlzás hiszen Wolf egymagában felel a zenéért de akkor is lenyűgöző. És még azt sem érzem náluk hogy fáradt vagy öregemberes lenne a produkció mint néhány pályatársuknál.
Természetesen nincs semmi "világmegváltás" sem, de egyszerűen jó hallgatni. Nem kapcsolom ki az első verze alatt és ezt manapság nagyon kevés metal zene tudja elérni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.