Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Iszunk egy jéghideg Troopert?

0312bruceSzámos rock/metal csapat rukkolt már elő az elmúlt években saját sörökkel vagy borokkal, így fura lett volna, ha pont az angol nemzeti intézménynek számító Iron Maiden maradt volna ki a körből. A Trooper Ale-t egy családi alapokon nyugvó sörgyártó vállalkozás gyártja, és hamarosan forgalomba kerül.

Bruce Dickinson sok mindenről híres, így többek között arról is, mekkora barátja a tradicionális angol söröknek. Nem véletlen hát, hogy az Eddie egyik leghíresebb ábrázolásával ékesített Trooper Ale is ilyen. „Hatalmas rajongója vagyok a tradicionális angol söröknek", magyarázza a kollaboráció hátterét az énekes. „Amikor felkértek minket egy saját sör elkészítésére, azt hittem, meghaltam és a mennybe mentem! El kell ismernem, ideges is voltam, hiszen az utóbbi harminc évben egyedül Robinsonékhoz kellett meghallgatásra mennem!"

„Ideális és természetes kapcsolódás ez két hatalmas brit sikersztori között", mondja Oliver Robinson, a sört gyártó Robinsons Brewery igazgatója. „Bruce Dickinson imádja az igazi sört, a mi cégünk pedig Nagy-Britannia legsikeresebb, legnagyobb megbecsülésnek örvendő független, családi sörgyártója. A Trooper prémium angol sör igazi mély karakterrel és ízzel. Az elmúlt harminc évben a zenekar összekeverhetetlen kabalája, Eddie minden lemezborítón, pólón és poszteren ott szerepelt, és ugyanígy passzol a sörcsapra és a címkére is."

A felek üzleti szempontból is sokat remélnek az új márkától, amely májustól kerül kereskedelmi forgalomba.

 

Hozzászólások 

 
+8 #1 SwedenIsHeaven 2013-03-12 21:03
Inkább már egy igazán jó Maiden album kellene ..
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.