Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét turnéra indul a Poison, Michaels akár új lemezt is készítene

0302poisonÖtéves szünet után nyáron ismét turnéra indul a Poison, akik április elejétől egészen június végéig járják majd az amerikai arénákat a Def Leppard és a Tesla társaságában. Bret Michaels énekes a maga részéről akár új dalokat is szívesen írna társaival.

Hosszas lebegtetés után január derekán végre bejelentette a Poison, hogy ismét aktivizálja magát, miután Bret Michaels énekes végre szakított erre némi időt szólóaktivitásai közepette, Rikki Rockett dobos pedig felgyógyult a rákból. Mint ismeretes, az utóbbi években Rockett, C.C. DeVille gitáros és Bobby Dall basszer Brandon Gibbsszel a fronton koncertezett The Special Guests néven, Poison-dalokkal, és az igazi banda csak pár zártkörű vállalati haknira állt össze. Most azonban vége a hasonló vállalkozásoknak: a zenekar aktuális turnéja április 8-án, a New Hampshire-beli Manchesterben indul, és június 25-én fejeződik be Indianapolisban. A körút headlinere a Def Leppard lesz, a nyitószerepre pedig a Teslát kérték fel.

A Sirius XM-en Eddie Trunknak nyilatkozó Michaels szerint a turné után a zenekar nem feltétlenül áll le megint évekre. „Ha mind jól érezzük magunkat, simán lehet, hogy azt mondjuk: oké, akkor jövőre önállóan indulunk neki húsz-harminc állomással. De előtte le kell mennie ennek a körnek. Itt ugyanis nem valami olyasmiről van szó, mint amikor egy zenekart beiktatnak a Rock And Roll Hall Of Fame-be, aztán senki sem megy el a gálára – ez valós dolog lesz. Ha jól érezzük magunkat, az is, és ha éppen nem, az is. Nem gondoltunk ki mindent előre. Meglátjuk, mi sül ki belőle. Szívesen mondanám utána azt, hogy srácok, jövőre gyilkos lenne megint nekiindulni, hogy ismét ilyen jól mulassunk.”

A frontember azt sem zárta ki, hogy ebben az esetben a banda akár új dalokat is írjon, ami azért is nagy szám lenne, mivel legutolsó lemezük 2002-ben jött ki Hollyweird címmel. „Nekem a mai napig az jelenti az életemet, hogy próbálok kreatív lenni, és új zenéket írni. A szólócsapatommal is ezt csinálom: játszunk, és a koncert előtt meg után, a beállásokon is új zenéket írunk. Egy nap a Poisonnal is nagyszerű lenne ezt csinálni. A dolog üzleti oldala egyáltalán nem érdekel. Egyszerűen csak jó lenne, ha egy nap nekiülnénk igazi zenekarként, és azt mondanánk: rakjunk össze egy tök jó, pörgős új Nothin’ But A Good Time-ot vagy Talk Dirty To Me-t. Nyilván nem a régieket írnánk meg ismét, hanem valami olyasmit, ami jellemző ránk, természetesen modern produkcióval, hogy közben mindannyian jól érezzük magunkat.”

Utóbbira mi azért nem kötnénk fogadásokat, de ki tudja…

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.