Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét színpadon állt a Twisted Sister

Január 26-án, hat év után ismét színpadra állt a Twisted Sister egy gálaesten. A zenekarból ugyanakkor nemcsak a tragikusan elhunyt A.J. Pero, hanem ezúttal Eddie Ojeda is hiányzott.

0127ts

Három dalt – a You Can’t Stop Rock’N’Rollt, az Under The Blade-et és a We’re Not Gonna Take Itet – játszott el január 26-án, a kaliforniai Agoura Hillsben található The Canyon Clubban a Twisted Sister. Az apropót a jótékonysági Metal Hall Of gála adta, és a zenekart Steve Vai, illetve Mike Portnoy iktatta be a dicsőségcsarnokba. Utóbbi fel is lépett a legklasszikusabb felállást képviselő Dee Snider énekessel, Jay Jay French gitárossal és Mark Mendoza basszerrel a 2015-ben elhunyt A.J. Pero dobos posztján. Sajnos az épp covidos Eddie Ojeda gitáros sem lehetett jelen, helyén Keith Robert War pengetett. Alább megtekinthető pár rajongói felvétel a koncertről.

A Twisted Sister utoljára 2016 novemberében állt színpadon Mexikóban, a monterreyi Corona Northside Rock Park Meeting fesztiválon. Az akkori Forty & Fuck It búcsúturnén már végig Portnoy ült a dobok mögött. A zenekar alkalmi fellépésként tekintett a mostani bulira, nem terveznek stabilabb aktivitásokat a jövőre nézve.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.