Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét olvadozik a jég a Ratt klasszikus felállásának tagjai között

Bobby Blotzer is színpadra lépett egykori rattes kollégája, Stephen Pearcy stream-koncertjén, amelyet a Whiskey A Go Góban rögzítettek, és mától lesz elérhető. Az énekes úgy nyilatkozott nemrég: a Ratt csakis akkor készít lemezt, ha azon az összes élő tag szerepel.

0405sp

Meglehetősen nehéz volt követni az elmúlt években a Ratt környékén zajló eseményeket: a csapat ugyebár 2010-ben tért vissza a színre a remekül sikerült Infestation albummal, de néhány év alatt ismét atomjaira hullott a történet, hogy aztán – nem először – megkettőződjenek. Utóbbi felelőse akkor Bobby Blotzer dobos volt, aki saját, Rattnek hívott haknicsapatával koncertezgetett az Egyesült Államokban. A többiek ezek után kirúgták, és 2018 környékén nagyszabású turné formálódott Stephen Pearcy énekessel, Warren DeMartini gitárossal, az Infestation felállásából még hiányzó Juan Croucier basszusgitárossal, illetve Carlos Cavazo gitárossal és Jimmy DeGrasso dobossal. Végül azonban ebből sem lett semmi, a fedélzetről a két gitáros, majd DeGrasso is távozott. Pearcy és Croucier ugyan állandóan változó társakkal később is koncertezgettek a tengerentúlon, mindezt azonban nehezen lehetett komolyan venni Rattként.

Ha jól olvasunk a jelekből, ismét olvadozhat a jég a felek között, Pearcy szólóbandája ugyanis április 2-án exkluzív livestream-bulit adott a legendás Whiskey A Go Góban. Ezen vendégként többen is felbukkantak, köztük Bobby Blotzer, aki hét éve nem állt egy színpadon az énekessel. Minderre rímel Pearcy egy néhány hetes nyilatkozata is az 80's Glam Metalcastnek. „Nem készül új Ratt-lemez, hacsak nem az eredeti tagok játszanak rajta", szögezte le a frontember, aki ugyanakkor azt is hozzátette: ő maga sem tudja, van-e értelme bízni ebben. „Elkezdtem az ügyben tapogatózni. Ki tudja? Talán egy nap majd csengetnek az ajtómón. Nem számítok rá, de ki tudja?"

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.