Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét odaállt az Annihilator élére Coburn Pharr

0129anncobMegvalósult, amit bejelentettek: a 70.000 Tons Of Metal luxushajós fesztiválon színpadra lépett az Annihilatorrel Coburn Pharr, az 1990-es Never, Neverland lemez énekese. A csapat októberben Budapesten is fellép, a Coburnnel előadott Reduced To Ash felvétele pedig alább megtekinthető.

Coburn Pharr is fellépett az Annihilatorrel a 70.000 Tons Of Metal hajón adott koncerten. Az amerikai Omenben ismertté vált frontember a kanadai thrasherek legsikeresebb albumán, az 1990-es, tehát idén negyedszázados Never, Neverlanden énekelt, majd személyi ellentétek miatt a turnék után távozott a zenekarból. Jeff Waters ugyanakkor sosem csinált titkot belőle, hogy a mai napig ezt a lemezt tartja a banda legjobbjának, így a jubileum alkalmából Coburn is fellépett a banda mostani felállásával a luxushajón. A 70000 Tons Of Metal január 22-én futott ki a floridai Fort Lauderdale-ből, majd elhajózott a jamaicai Ocho Riosba, és január 26-án tért vissza a kiindulási helyre. Az Annihilator két koncertet adott az út során, Pharr mindkettőn fellépett velük: első alkalommal az alább is megtekinthető Reduced To Asht, a The Fun Palace-t és az I Am In Commandet, másodjára a Road To Ruint, a Stonewallt és szintén az I Am In Commandet nyomta el a bandával.

Mindez természetesen nem jelent tartós visszarendeződést, az Annihilator énekese továbbra is Dave Padden, aki immáron mintegy tizenhárom éve nyomja Jeff oldalán, vagyis messze ő húzta le eddig a legtöbb időt a tagcseréiről is elhíresült zenekarban a főnök után. A banda a Livesound szervezésében, október 19-én Budapesten, az A38 Hajón is fellép.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 Tulus 2015-01-29 17:29
Igen, a Never-Neverland a legjobb Annihilator lemez, Jeff nagyon jól érzi :-)

Coburn-nek nincs most zenekara? Örülnék, ha felbukkanna valamilyen fasza Thrash Metal bandával :-)

Dave pedig maradjon is csak meg Jeff mellett, mert nagyon jó énekes :-)
Idézet
 
 
+1 #1 Venomádi 2015-01-29 17:15
A hangja most sem rossz. De kétségtelen, hogy megöregedett.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.