Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét megvált Weilandtől a Stone Temple Pilots?

Slash szerint Scott Weilandet kirúgták a Stone Temple Pilotsból, ezért kezdett el ismét arról beszélni az aktuális interjúkban, hogy hamarosan visszatér a színre Velvet Revolverrel. A gitáros mindezt egy amerikai rockrádiónak nyilatkozta.

„Azért beszél ilyeneket, mert kirúgták a Stone Temple Pilotsból”, mondta Slash egy minneapolisi rockrádiónak azután, hogy Weiland pár hete ismét megpendítette: a Velvet Revolver hamarosan újból akcióba lendülhet. „Úgy gondolom, mindent alaposan átgondolt előtte, de engem ezek a dolgok mindig meglepetésként érnek, és csak a médiából értesülök róluk. Turnén vagyok valahol külföldön, aztán hallok ezekről a nyilatkozatokról, és persze utánuk érdeklődöm. És most ezt mondták.”

„Teljesen nyitott vagyok a dologra, és tudom, hogy vannak mások is a zenekarban, akik szintén teljesen nyitottak rá”, magyarázta Weiland a Rolling Stone-nak november közepén a Velvet Revolverről. „Akadtak dolgok, amik az útban álltak, de ezeknek semmi közük a zenekarhoz – csak más játékosokhoz, ügynökökhöz… Most azonban elkezdtünk körülnézni a dolgaink tájékán, és el szeretnénk kezdeni zenét írni néhány hatalmas filmes lehetőséghez, amik útba estek. Megpróbáljuk úgy összehozni, mint amikor először összejöttünk… Szerintem itt a tökéletes időpont a Velvet Revolver visszatérésére.” A Stone Temple Pilotsszal kapcsolatban Weiland úgy fogalmazott: a zenekar kissé túljátszotta magát az utóbbi évek sikeres turnéin, így most szünetet kell tartaniuk, hogy ismét kreatívak lehessenek. Lehet, hogy eszerint a szünet csak rá vonatkozik a bandával összefüggésben...

A Velvet Revolver január 12-én, a filmzeneszerző John O'Brien emlékére rendezett gálán mintegy három és fél éves szünet után ismét színpadra állt, ám akkor úgy tűnt, mindez semmit sem jelent a folytatást illetően. Weiland ezt követően tavasszal egy rádióműsorban konkrétan bejelentette, hogy visszatér a csapatba, ám Slash és Duff McKagan – saját bevallásuk szerint – nem tudtak hasonló fejleményekről.

Slash szólózenekarával február 7-én Budapesten koncertezik. További részletek a Concerto honlapján.

 

Hozzászólások 

 
+6 #1 Dead again 2012-12-10 10:06
Meg kéne értenie minden zenésznek, hogy nem szabad Scott Weiland-dal dolgozni. Megbízhatatlan.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.