Shock!

április 22.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét koncertezhet Jörg Michael

Januártól visszaül a Stratovarius dobcucca mögé Jörg Michael, akinél nemrég rákos pajzsmirigy-elváltozást diagnosztizáltak, és ezért kihagyni kényszerült a finn power/speed formáció aktuális turnéjának elsö körét. Jörg pajzsmirigyét teljes egészében eltávolították, és a hat héttel ezelőtti műtét a jelek szerint jó eredményeket hozott.

A Stratovarius az elmúlt hetekben a Helloween társaságában koncertezett Európában, így Budapesten is, ám a dobok mögött beugró ember, az At Vance-ből, Annihilatorből, Mekong Deltából ismert Alex Landenburg ült. Az okok ismertek: Jörg Michaelnél, Németország egyik legjobb és legmegbízhatóbb metal ütősénél az ősz folyamán pajzsmirigyrákot észleltek, így a sürgős orvosi beavatkozások miatt nem tudta vállalni a koncerteket. Jörgöt hat héttel ezelőtt megoperálták, és már az első kezeléseken is túl van. A közeljövőben vár még rá egy négy hónapos terápia, de mindez már nem akadálya annak, hogy a januári bulikon ismét ott legyen társaival. Alex Landenburg friss közleményében megköszöni a lehetőséget a Stratovariusnak és Jörgnek, és hangsúlyozza, hogy a szomorú körülmények ellenére nagyon élvezte a turnét.

A Strato új, immáron tizenharmadik stúdiólemeze Elysium címmel jelenik meg Európában január 14-én, természetesen továbbra is Matias Kupianennel a gitáron, aki a legutóbbi Polaris albumon debütált a bandában. A Havancsák Gyula borítójával ellátott anyagra a következő dalok kerülnek majd fel:

01. Darkest Hours
02. Under Flaming Skies
03. Infernal Maze
04. Fairness Justified
05. The Game Never Ends
06. Lifetime In A Moment
07. Move The Mountain
08. Event Horizon
09. Elysium

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.