Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ismét kétséges lehet a Vio-lence jövője

Komoly változások történtek a Vio-lence személyi összetételében. Phil Demmel egy friss nyilatkozata alapján a csapat jövője nem is feltétlenül biztos.

0802demmel

Tavaly év végén távozott a Vio-lence soraiból Perry Strickland dobos, így a zenekar Adrian Aguilarral (Exmortus) csapott bele aktuális turnéjába. A rájuk váró koncerteken az ázsiai és a csendes-óceáni térségben Phil Demmel gitáros sem tud részt venni, a helyére Miles Dimitri Baker (Voidbringer, Interloper, Rings Of Saturn) ugrik be, vagyis ezeken a fellépéseken egyedül Sean Killian énekes képviseli majd a klasszikus felállást az utóbbi éveket már a bandában töltő Christian Olde Wolbers basszer és a tavaly csatlakozott Ira Black gitáros oldalán.

A fenti jelentős változások fényében legfeljebb a nyíltsága meglepő annak a videóüzenetnek, amit Demmel tett közzé az Instagramon. „Beszéltünk Seannal, és hogy teljesen őszinte legyek, azt mondtam neki... oké, ezt biztosan nem kellene veletek megosztanom... szóval, azt mondtam neki, hogy be akarom fejezni ezt az egészet – ismerte el nevetve a gitáros. – Ugyanúgy érzem most magam, mint 1991 környékén, amikor Robb Flynn és Perry távozott. Imádom Ray Vegast meg Mark Hernandezt, de onnantól már nem volt ugyanaz a zenekar, mint előtte. És most kicsit megint ilyen nekem a dolog. Így érzem magam... De nem tudom, mit tegyek, csak megosztom, mi jár a fejemben. Imádom ezeket a srácokat is, amit mondok, nem ellenük szól. Remekül játsszák a témákat. De ez így már mindenképpen más."

Phil egy márciusi texasi fellépésen, illetve a májusi Milwaukee Metal Festen mindenképpen ott lesz a zenekarral, de onnantól fogva kérdéses, milyen intenzitással vesz majd részt a Vio-lence működésében – illetve, hogy egyáltalán megy-e tovább a kultikus Bay Area thrashcsapat.

A Vio-lence tavaly év végén Budapesten is fellépett, Killiannel készített akkori interjúnk itt olvasható.

 

Hozzászólások 

 
#1 Tulus 2023-02-28 12:10
Hát ez megint nem tartott sokáig :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.